Mediakortti

Vapaasana.net on sitoutumaton ja vapaamielinen verkkolehti.

Lehti pyrkii tuomaan esille uusia näkökulmia ajankohtaisiin asioihin sekä tarkastelemaan maailmaa analyyttisesti ja ennakkoluulottomasti. Haluamme kyseenalaistaa itsestäänselvyydet.

Siksi lehdessä julkaistut artikkelit eivät myöskään välttämättä vastaa toimituksen linjaa. Julkaisemme myös mielenkiintoisia juttuja, joista olemme eri mieltä. Toimitus ottaa mielellään vastaan sekä palautetta että kokonaisia juttuehdotuksia. Katso ohjeet kirjoittajille.

Vapaasana.net on riippumaton muista "Vapaa sana" -nimisistä lehdistä (mm. nykyinen amerikansuomalaisten VapaaSana.com, salaa levitetty sortokautta vastustanut liberaalis-perustuslaillinen Vapaita Lehtisiä (Fria Ord) 1900-05, punaisten miehittämässä Helsingissä salaa ilmestynyt valkoinen Vapaa Sana (Fria Ord) 1918 sekä sosialistien ja kommunistien samannimiset lehdet).

Lehden nimi ei myöskään tarkoita, että olisimme Suomen laista riippumaton täysin vapaa lehti, tai että sietäisimme ihan mitä vain sivuillamme. Ks. jälleen kirjoitusohjeemme ja keskustelupalstamme säännöt.

Kustantaja
Kustannusosakeyhtiö Vapaus

Päätoimittaja
Sampo Syreeni