Kommunistien tavoite oli tuhota ihmisryhmiä ja luoda uusi ihmisrotu – Mao ja Stalin tappoivat eniten, Pol Pot 25 % kansastaan, Saksa 1 %:n

10 % venäläisistä pitää kai tappaa, 90 % sopeutunee kommunismiin, pohti Leninin työtoveri Zinovjev. Piti luoda uusi ihmisrotu. Holomodor eli ukrainalaisten kansanmurha tappoi arviolta 7 miljoonaa ihmistä, joskin virhearvio on miljoonia. Saksan keskitysleiritkin kopioitiin Neuvostoliitosta, silloisesta liittolaismaasta kapitalistista länttä vastaan. Vuonna 1921 keskitysleirejä oli jo 107. 1940-luvulla Neuvostoliiton keskitysleireillä oli jatkuvasti 2,5 miljoonaa ihmistä ja vaihtuvuus oli korkea, kuoleman kautta. Vastasyntyneille leireillä oli 90 taloa. Euroopan neuvosto tuomitsi kommunismin ja kansallissosialismin rikokset vuonna 2006. Kommunisti- ja sosiaalidemokraattimaissa Tshekkoslovakiaa ja Ruotsia myöten eugeeniset ohjelmat steriloivat vammaisia, romaneita ja muuta ”heikompaa ainesta”. Natsi- tai kommunistilipun kantaminen osoittaa äärimmäistä piittaamattomuutta ihmisoikeuksista. Jos Saksa olisi voittanut sodan, nyt keskustelisimme pikkuruisen joukkion sirppi-vasaralippujen kieltämisestä. Voittajat kirjoittavat historian.

Jo Lenin tukahdutti satoja kansannousuja, pommittamalla ja kemiallisilla aseilla. Perheenjäsenet, kymmeniätuhansia ihmisiä, suljettiin keskitysleireille, lähinnä naisia, lapsia ja vanhuksia. Niissä olot olivat kammottavat ja kuolleisuus saattoi olla 15-20 % kuukaudessa.

Liberaalien lakkauttaman kuolemantuomion Lenin palautti, ja bolshevikit teloittivat jo ensimmäisten neljän kuukauden aikana enemmän ihmisiä kuin tsaarien ”hirmuvalta” yhteensä vuosina 1825 – 1917.

Yli sata miljoonaa kommunismin tapattamaa

Kommunistinen Kiina tappoi 77 miljoonaa, Neuvostoliitto 62 miljoonaa, kansallissosialistinen Saksa 21 miljoonaa, joista tosin vain 0,5 – 0,8 miljoonaa saksalaisia, juutalaiset mukaan lukien. Kambodzhaa johtanut, pääkallopyramideista tunnettu kommunisti Pol Pot tapatti neljässä vuodessa yli 2 miljoonaa kansalaistaan, 25 % väestöstä, jotta maa siirtyisi kommunismiin suoraan, kulkematta sosialismin kautta. Neuvostoliiton luku oli ehkä lähellä  20 %:a, Kiinan vähän alempi, natsi-Saksan 1 %.

Ideologinen joukkotuho

Kansallissosialistien ideologiaan tai ohjelmaan joukkotuho ei kuulunut, mutta ”kansaan kuulumattomien”, kuten juutalaisten, haluttiin elävän ei-kansalaisina ja vähitellen päätettiin karkottaa heidät. Sodan tehtyä sen mahdottomaksi lopulta johto päätti surmata heidät. Kansallissosialismia tulee pitää tästä kansanmurhasta vastuullisena samoin kuin kommunismia holomodorista ja monesta muusta kansanmurhasta. Siksi on käsittämätöntä, miten joku voi yhä kantaa natsilippua tai sirppi-vasaralippua.

Helsingin Sanomien toimittajan tänäinen väite, että joukkotuho uskonnon perusteella olisi kansallissosialismin ydinperiaate, on historiaton, ainakin, kun hän väittää sen tuottavan laadullisen eron kommunismiin. Joukkotuhon voi väittää olevan enemmän kommunistien ideologian ytimessä, ja jos se ei ole sitä lainkaan, ei se ole kansallissosialisminkaan ytimessä.

Joukkotuho on kummankin aatteen seuraus muttei ydin

Laadullinen ero tulee siitä, että Yhdysvaltojen käsittämättömän massiivinen tuki Neuvostoliitolle johti Saksan tuhoon. Jos Saksa olisi voittanut, kommunismi olisi se aate, joka yhdistettäisiin äärimmäiseen pahuuteen, ja luonto-, eläin- ja työväestöystävälliseen kansallissosialismiin laajoine sosiaalipalveluineen ja sosiaaliturvineen liitettäisiin nostalgiaa – ja ”se sentään pelasti ihmiskunnan kommunismilta”. Tämänkään ei pidä antaa hämätä: sekä marxilainen että nationalistinen sosialismi johtavat ennen pitkää hirvittävään totalitaariseen diktatuuriin.

Uusi neuvostorotu

Uudenlaisen ihmisen luominen oli kommunistien tavoite, joskaan termi ”neuvostoihminen” on muiden pilkkanimitys tästä. Leninin seuraajaksi arveltu Grigori Zinovjev totesi, että sadasta miljoonasta venäläisestä 10 miljoonaa pitänee tappaa.

Leninin mielestä Zinovjev oli liian kiltti Pietarin työläisten lakkoillessa kommunisteja vastaan heinäkuussa 1918: ”Toveri Zinovjev! – – On välttämätöntä terästää massojen energiaa ja luonnetta vastavallankumouksellisiin kohdistettavalla joukkoterrorilla – – Tervehtien Lenin.” Kirjeissään hän vaati syyttömien hirttämistä ja talonpoikien ja pappien sulkemista keskitysleireihin yhteiskuntaluokan tai ammatin perusteella.

Stalinin tavoitteena oli luoda lisäksi kuuliainen orjasoturirotu risteyttämällä ihminen ja ihmisapina, mutta kokeet epäonnistuivat. Äidillisyys ja perhe edustivat vanhoillista itsekkyyttä, joten ne tuomittiin. Uudelleenkoulutusleirit korvasivat risteytykset.

Rodunjalostus oli vasemmistolaisten aate

1900-luvun alkupuolella eugeniikka oli vasemmiston suosiossa. Mm. presidentti Theodore Roosevelt, H. G. Wells, Emma Goldman, George Bernard Shaw, Harold Laski, John Maynard Keynes sekä marxilaiset biologit J.B.S. Haldane ja Hermann Muller olivat sen puolestapuhujia, kun taas monet kristilliset konservatiivit pitivät eugeniikkaa tieteellisen eliitin yrityksenä ”leikkiä Jumalaa.”

Sittemmin myös mm. kansallissosialistit omaksuivat eugeniikan, vasemmistolaisia sosialisteja hekin.

Ruotsin demarit steriloivat “alempiarvoisen aineksen”, “mielenvikaiset, naimattomat imbesillit ja sekarotuisia” – vasemmiston rotuhygieniaa. Gunnar ja Alva Myrdal pohtivat, että “alempiarvoiset” yksilöt, 10–20 % väestöstä, haittaavat sosiaalidemokraattisen hyvinvointivaltion selviämistä, ja siksi heikoin aines pitää steriloida, kuten tehtiinkin. Määrä olikin suuri muttei yltänyt tavoitteeseen. Vielä 1970-luvun kommunistisessa Tshekkoslovakiassa steriloitiin romaneja ja vammaisia.

Kommunistit olivat epädemokraattisempia

Hitler pääsi valtaan vaaleilla, degrowthin siivittämänä – talouslasku kun auttaa totalitaristisia aatteita. Kanslerinvaltaansa hän käytti muiden sosialistien sulkemiseen parlamentista, mikä tuotti enemmistön. Liberaalin perustuslain pitäisi suojata kansoja tällaiselta. Toisten aatteiden tai niiden symbolien kieltäminen edustaa asioita, joiden pitäisi olla täysin poissuljettuja. Hyödyt eivät vastaa riskejä.

Suora kiihottaminen väkivaltaan kansanryhmää, kuten porvareita, vastaan, on jo eri asia, mutta ei mitä tahansa puhetta kommunismista, natsismista tai proletariaatin diktatuurista saa tulkita väkivaltaan kiihottamiseksi, vaan siihen tarvitaan tuomioistuimen päätös ilman kiristettyjä lakeja.

Venäjän kommunistit kaappasivat vallan liberaalien määräämiä kansankongressien vaaleja edeltävänä yönä mutta hävisivät silti pahasti myöhemmin järjestämänsä vaalit. Se ei heitä haitannut.

5 kommenttia artikkeliin ”Kommunistien tavoite oli tuhota ihmisryhmiä ja luoda uusi ihmisrotu – Mao ja Stalin tappoivat eniten, Pol Pot 25 % kansastaan, Saksa 1 %:n

  1. Vuonna 2006 apulaisvaltakunnansyyttäjä ratkaisi, ettei nuorenparin hakaristilippu ikkunassa ollut laiton.

    Poliisinkin mukaan hakaristilippua saa käyttää Suomessa. Vuonna 2016 opiskelija käytti natsilippua verhona. Isännöitsijä valitti HOAS:iin ja poliisille, jolloin poliisi kertoi, ettei kieltoa ole. HOAS:kin kertoo, ettei voi puuttua ilmaisunvapauteen. https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016052421613273

    Saksassa on kielletty ”perustuslain vastaisten järjestöjen symbolit” kolmen vuoden vankeuden uhalla. Tämä kattaai natsiliput, kelttiristit, osa riimuaakkosista ja luvut 88 ja 18 (eli HH ja AH) mutta myös monen kommunistipuolueen tunnukset, RAF:n viisisakaraisen tähden ja Isis-lipun. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005933025.html

    Tykkää

  2. Tämä kohtako: ”sekä marxilainen että nationalistinen sosialismi johtavat ennen pitkää hirvittävään totalitaariseen diktatuuriin”, vai tämä: ”Natsi- tai kommunistilipun kantaminen osoittaa äärimmäistä piittaamattomuutta ihmisoikeuksista” vai tämä: ”Kommunistinen Kiina tappoi 77 miljoonaa, Neuvostoliitto 62 miljoonaa, kansallissosialistinen Saksa 21 miljoonaa”?

    Jos luulet faktaa propagandaksi, olet propagandan uhri.

    Tykkää

    • ”Jos Saksa olisi voittanut sodan, nyt keskustelisimme pikkuruisen joukkion sirppi-vasaralippujen kieltämisestä.” Natsien touhut oli suunniteltua,tietoista tappamista, neuvostoliiton touhu oli holtitonta hapuilua ja vääriä tuotantosuunnitelmia, holomodorin selittäminen tahalliseksi on conquestin ideoima amerikan propagandaan sopiva yksinkertaistus. Sopii näköjään myös natsien valkopesemistarkoituksiin.
      ”kansallissosialistit omaksuivat eugeniikan, vasemmistolaisia sosialisteja hekin”
      mises instituutin propagandatuutin doktriini= 1.natsit on sosialismia 2.nevostoliitto oli sosialismia 3.fasismissa valtio pitää valtaa joten se on sosialismia 4.demokraattinen valtio on sosialismia 5.kaikki paitsi autokraattinen monarkia/säätyläisyhteiskunta on sosialismia +autokratialla/monarkialla saavutettu hyöty on ansaittua ja totalitaristisen poliisivaltion suojelemaa, tuloksena aatelis sääty ja niiden perillisten määrä kasvaa kunnes on taas aika marssittaa köyhälistö rajalle tappamaan toisensa. Mises instituutti ja muut vastaavat haluavat valtion joka on rodunjalostuslaitos. liberaalit=natseja

      Tykkää

      • ”10 % venäläisistä pitää kai tappaa, 90 % sopeutunee kommunismiin, pohti Leninin työtoveri Zinovjev.” Miten tuon selität? Vähemmistökansojen vainot ovat myös kiistaton historiallinen tosiasia Neuvostoliitossa ja monessa muussa sosialistimaassa, sekä marxilaisissa että kansallissosialistisissa.

        Sitä ei voi kiistää, että kansallissosialismin on sosialistisen sääntelytalouden aate.
        https://liberalismi.net/wiki/Kansallissosialismi#Kansallissosialismi_ja_sosialismi
        Sama koskee fasismia.
        https://liberalismi.net/wiki/Fasismi

        Liberalismi kaatoi monarkioita, totalitarismeja, sääty-yhteiskunnan ja ihmisten ja talouden kahlitsemisen. Jos jokin instituutti on eri mieltä liberalismin valtavirran kanssa, sitten se on eri mieltä. Sosialismi johtaa väistämättä ajan mittaa jonkinlaiseen totalitarismiin, oli se sitten kansallista tai kansainvälistä sosialismia.

        Tykkää

Jätä kommentti