Vapaasana

Vapaasana.net on vuonna 2001 perustettu liberaali verkkolehti ja järjen äänenkannattaja. Palautetta kirjoittajille ja toimitukselle voit antaa artikkelien kommentteina tai osoitteeseen vapaasana.net@gmail.com.

Vapaasanan kirjoittajat 2001-2017” on vanhojen artikkelien kirjoittajamerkintä. Kirjoittajien nimet menetettiin lehden siirrossa uudelle alustalle heinäkuussa 2017. Tapauskohtaisesti on mahdollista lisätä käsin jokin niistä. Poikkeuksena ”Toimitus” säilyi ennallaan ja sille merkittiin myös tekstit, joiden kirjoittaja oli tyhjä.

Uusiin artikkeleihin kirjoittajat on tarkoitus merkitä jälleen täsmällisesti vanhaan malliin.

Myös vanhat kuvat menetettiin siirrossa. Niitäkin voidaan lisätä pyydettäessä suosituimpiin artikkeleihin. Jotkin linkit rikkoutuivat. Niistä tärkeimmät pyritään korjaamaan. Jos jostain artikkelista löytyy virhe, sekin tietysti korjataan.

Verkkolehti Vapaasana.net perustettiin vuonna 2001. Se toimi vuoteen 2007 tarkoitukseen tehdyllä järjestelmällä, vuoteen 2017 Drupalilla ja heinäkuusta 2017 alkaen WordPressillä. Samalla nollautuivat tilastot yksittäisten juttujen jopa monisataisista Facebook-jaoista ja kymmenistätuhansista lukukerroista.