Työn loppuminen ei oikeuta työsuhteen päättymistä?!

Vaasa palkkasi hengityshalvauspotilaan kotiin lähihoitajan määräaikaiseen työsuhteeseen siksi aikaa kun potilas tarvitsee hoitoa. Potilaan kuoltua kaksi vuotta myöhemmin työsuhde päättyi, mutta oikeus piti työsopimusta laittomana ja määräsi 10 000 euron korvaukset. Työntekijää ei siis saa palkata siksi ajaksi, kuin on töitä. Tämähän on yhtä järjetöntä kuin Britanniassa, jossa oli kaivoksissa hevosenhoitajia vielä pitkään sen jälkeen kun hevoset olivat kadonneet sieltä, koska valta oli ay-järjestöillä. Vasta Margaret Thatcher lakkautti ay-liikeen etuoikeudet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s