Mitä tehdä nuorille huligaaneille?

Tuottaja ja kirjoittaja Phil Craig kertoo, kuinka nuoriväkivalta on riistäytynyt käsistä erityisesti köyhillä asuinalueilla. Pääministeri Tony Blair ajoi kovempia lakeja rikollisuuden suhteen, mutta vaikutukset ovat olleet mitättömät.

Craigin mukaan ongelma on siinä, että yleinen kasvatusmoraali on käynyt liian vapaamieliseksi, eivätkä ihmiset enää uskalla puuttua julkisilla paikoilla häiriköiviin nuoriin. Ilman aikuisten määrätietoista rintamaa hyvän käytöksen puolesta nuoret sanelevat toiminnan säännöt.

Reign of terror

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s