Vapaasana.net uusiutui

Tervetuloa uusiutuneeseen Vapaasana.netiin!

Erinäisten ja pitkäkestoisten ongelmien jälkeen Vapaasana.net on taas toimintakunnossa. Kaikki vanhat kirjoitukset on siirretty uuteen järjestelmään, joka on huomattavasti monipuolisempi ja helppokäyttöisempi kuin vanha. Linkit vanhoihin kirjoituksiin eivät valitettavasti toimi, ainakaan vielä. Onneksi kuitenkin toimiva hakumahdollisuus on olemassa, toisin kuin vanhalla sivustolla.

Juttujen luokittelu on muuttunut. Artikkelit ovat pysyneet artikkeleina, ja sellaisiksi on siirretty myös haastattelut, arvostelut ja puntarit vanhasta järjestelmästä. Kolumnit ovat edelleen kolumneja ja poimitut ovat nyt huomioita. Uutuutena löytyy blogi.

Keskustelualueelle kirjoittaminen ja juttujen kommentointi vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityminen ei ole mahdollista ilman toimivaa sähköpostiosoitetta. Kannattaa myös huomioida, että jokaisella vanhaan Vapaasana.netiin kirjoittaneella on käyttäjätunnus olemassa. Sen saa käyttöönsä, kun ilmoittaa sähköpostiosoitteensa webmasterille: webmaster(a)vapaasana.net. Uuden tunnuksen tekeminen on myös sallittua, jos haluaa esimerkiksi kommentoida muiden juttuja nimimerkillä. On kuitenkin turha luoda käyttäjätunnusta erkkiesimerkki jos on jo olemassa tunnus Erkki Esimerkki.

Sivuston uusiutumisen myötä myös uudet kirjoittajat ovat tervetulleita! Jos haluat tarjota juttujasi Vapaasana.netille, tai jopa päästä vakituiseksi kirjoittajaksi, ota yhteyttä toimitukseen yhteyslomakkeen kautta tai sähköpostitse toimitus(a)vapaasana.net.

2 kommenttia artikkeliin ”Vapaasana.net uusiutui

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s