Homoliitto kaikille

Aikamme mielipidevaikuttajat, eduskunnan lehtereillä kikattavat kaljupäiset tytöt ja pitkätukkaiset pojat, ovat riemuinneet vuosituhannen
suurinta voittoa suvaitsevaisuudelle. Maailmanrauha on lähellä!

Samaa sukupuolta olevat voivat tulevaisuudessa rekisteröityä. Sen ansiosta he saavat helpotusta perintöverotukseen ja säästävät rahaa sukunimeä vaihtaessaan. Uudistus ei lisää homoseksualismia ja synnillistä elämänmenoa tässä maailmassa, koska se ei sisällä adoptio-oikeutta eikä mitään muutakaan merkittävää. Kansanedustajat saivat kuitenkin tilaisuuden suvaitsevaisuutensa rituaaliseen todistamiseen halvalla, sillä säästön veroissa ja maksuissa kustantavat veronmaksajat.

Aatamia ja Eevaa ei milloinkaan vihitty avioliittoon. Heidän aikanaan oli muutenkin selvää, kenen vastuulla jälkeläiset ovat. Kun ihmiset sikisivät ja täyttivät maat, kehitettiin avioliitto, jotta ihmisten olisi vaikeampi erota ja vältellä elatusmaksujaan. Kun lapsettomuus ja sosialismi ovat yleistyneet, avioliitto on ymmärretty yhteiskunnan keinoksi säädellä ja rekisteröidä ihmisten seksuaalista käyttäytymistä ja asuinoloja.

Nyt samaa sukupuolta olevat pariskunnat ovat päässeet osallisiksi aiemmin eriparisille varatuista oikeuksista ja velvollisuuksista. Kämppäkavereiden on päätettävä suhteensa laatu ja eroamista on vaikeutettu. Mutta edistys jatkuu ja seuraavaksi etuoikeuksien ja erivapauksien vyyhdettä on laajennettava pariluvun ulkopuolelle: kolmen tai useamman elinkumppanin kolhoosit pitää rekisteröidä, samoin kuin selibaattiin jättäytyneet erakot! Vasta silloin kaikki ihmiset (homo sapiens) ovat todella tasavertaisia!

Kirjoittajasta:
Reviisori pyrkii tarkastamaan, oikaisemaan ja re-visioimaan median käsityksiä historiasta, politiikasta ja tulevaisuudesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s