Muistatko maapallon viilenemisen, happosateet, sen että Amazonin sademetsät on hakattu vuoteen 2 000 mennessä?

Eero Iloniemi kirjoittaa Nykypäivässä:

”Todellisuudessa toistamme kritiikittömästi viherpelottelua. Muistatko maapallon viilenemisen, happosateet, sen että Amazonin sademetsät on hakattu vuoteen 2 000 mennessä? Kaikki aikansa epämiellyttäviä totuuksia.”

”Vielä viime vuonna merenpinta oli nousemassa metrillä, nyt enää 40 sentillä. Pelottelijat kuittaavat väitteen toteamalla, että eroista huolimatta suunta on sama. Totta, mutta kun lukee raportit, huomaa kauhukuvien lieventyvän niiden tarkentuessa.”

”Se on epämiellyttävä totuus viherpelottelijoille.”

Oikeuttaako ”sama suunta” pelottelun?

Sitten on oikein vastustaa ulkomaalaisten tuloa Suomeen väittämällä, että he tekevät puolet rikoksista Suomessa, vaikka todellisuudessa määrä on vain 2,7 % eli 0,3 kertaa väestöosuutta (2,1 %) enemmän (tai suuriin piirtein saman verran, jos verrataan samanikäisiin kaupunkilaisiin). Onhan se sentään samansuuntaista ja ”herättää kansalaiset toimimaan oikean asian puolesta”.

VS: Maahanmuuttajien rikollisuus – pisara meressä
Eero Iloniemen kolumni Nykypäivässä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s