Vuoden 1968 selitys

1960-luvulla evankelinen oikeisto ja vastakulttuurivasemmisto nousivat. Edellinen ylisti kapitalismia ja haukkui jälkimmäistä, kapitalismin hedelmää, sosiaalista dynamismia. Jälkimmäinen koostui niistä, jotka elivät voimakkaimmin kapitalismin tuottaman massojen vaurauden tuomia uusia mahdollisuuksia mutta samalla suhtautuivat vihamielisesti sen vastakulttuurin mahdollistaneeseen kapitalismiin. Tästä kertoo Brink Lindseyn älykäs The Age of Abundance, jonka joka sivulla on kiehtovaa tietoa ja uusia oivalluksia.

Norberg: 1968 EXPLAINED

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s