Kiina – Kuuba – Reagan – etanolituet

Kiina lupasi sallia olympialaisten aikana mielenosoitukset tietyillä alueilla. BBC raportoi, että 77 anomusta lähetettiin, 74 “vedettiin takaisin”, 2 “jäädytettiin”, 1 kaadettiin vetolla ja 0 hyväksyttiin.

Kuuban talousministeri Alfredo Jam: “Emme voi antaa ihmisille niin turvallisia tuloja, että se vaikuttaa heidän työhaluihinsa – – tulojen tasa-arvoa. – – työn on oltava se, jolla pääsee käsiksi tavaroihin.” linkki

Ronald Reagan sanoi: ”Hallituksen näkemys taloudesta voidaan tiivistää näin: Jos se liikkuu, verota sitä. Jos se yhä liikkuu, sääntele sitä. Ja jos se lakkaa liikkumasta, tue sitä.”

Ruotsissa hallitus vaati bensa-asemia tarjoamaan etanolipolttoainetta ensi maaliskuusta alkaen, joten nyt monien syrjäseutujen asemien pelätään kuolevan. Ratkaisuksi vaaditaan tukiaisia bensa-asemille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s