Rikoksista ei enää rangaista

Tapanäpistelijät ja ajokortitta ajavat pitävät poliisia pilkkanaan: jos ulosottokelpoista omaisuutta ei ole, pikkurötöksiä voi tehdä loputtomasti rangaistuksetta, koska jokunen kuukausi sitten eduskunta kielsi muuttamasta sakkoja voi enää muuntaa vankeudeksi. Toki vankilat kannattaa pitää mahdollisimman tyhjinä – muttei sen tyhjempinä.

No ei sentään, todellisista rikoksista kyllä rangaistaan: Koirankarvarukkasten ja kissakaulustin myynti kielletään. Näiden kahden lemmikkieläimen turkiksia tai niitä sisältäviä tuotteita ei saa enää ammattimaisesti kaupitella tai pitää hallussa myyntiä varten. Jos tällaista tekee, syyllistyy ”kissan tai koiran turkiksen markkinoillesaattamisrikkomukseen” ja voi saada sakot.

Yksi kommentti artikkeliin ”Rikoksista ei enää rangaista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s