YK lakkautti sananvapauden

YK:n ihmisoikeusneuvosto hyväksyi 26.3.09 päätöslauselman. Se vaatii kaikkia maailman valtioita säätämään lakeja, joilla estetään uskontojen kritisoiminen, erityisesti islamin. Pakistanin aloitetta tukivat Valko-Venäjä, Venezuela ja muslimimaat ja vastustivat länsimaat; Intia äänesti tyhjää. Reporters Without Borders -järjestö kuvaa päätöstä törkeäksi.

Aikanaan Neuvostoliitto painosti YK:n ihmisoikeusjulistukseen ihmisoikeuksien rinnalle TSS-oikeudet eli taloudelliset, sosiaaliset ja sivistykselliset oikeudet, häivyttääkseen ihmisoikeusrikkomuksensa monitulkintaiseen arvorelativismiin. Islamilaiset maat ovat pitkään tehneet samaa, ja Suomessa pseudointellektuellit vain hyssyttelevät kaikesta islamiin liittyvästä.

YK:n ihmisoikeusneuvosto teki uskontojen kritisoimisesta ihmisoikeusrikkomuksen (Piraattiliitto 30.3.09 – valtamedioilta ei löytynyt uutista Googlella suomeksi – miksi?)
VS: Facebook-ryhmän mukaan Muhammed oli pedofiili (31.3.09)
VS: Suomalainen Kaltio-lehti julkaisi Muhammed-sarjakuvan (26.2.06)
VS: Sananvapauden ja painovapauden historia (3.2.06)
Keronen: EU tahtoo mielipidevankeja, koska EU on fasistinen diktatuuri (2.1.09, holokaustin epäilyn kriminalisointiyrityksestä)

Yksi kommentti artikkeliin ”YK lakkautti sananvapauden

  1. Tuommoinen YK-typeryys tarjoaisi toisaalta runsaasti uusia mahdollisuuksia liberaalillekin politiikalle. Eiköhän huomattavan monissa autoritäärisesti hallituissa valtioissa kritisoida kristinuskoa hyvinkin rankasti? Ja eiköhän uskonnollista syrjintää kristillisiä kohtaan esiinny vaikka kuinka laajalti?
    Taitaa vain olla niin, että ”poliittisesti korrektit” YK-valtuutetut eivät saa sanotuksi mitään.
    Joskohta tuo YK-typeryys onkin syntynyt autoritääristen voimien tuella, niin euraukset voisivat olla aloitteen tekijöille ja tukljoille ikävät. Aktiivisesti maailman asioihin suhtautuville liberaaleille poliitikoille se tarjoaa välineitä autoritääristen hallitusten vastustamiseen, ja mieluusti niille ikävän julkisuuden järjestämiseksi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s