Facebook-ryhmän mukaan Muhammed oli pedofiili

Facebook-ryhmä: ”Islamin pyhien tekstien mukaan Muhammad oli 54-vuotiaana sukupuoliyhdynnässä 9-vuotiaan tytön kanssa. Aikuinen mies, joka harrastaa seksiä alle murrosikäisen tytön kanssa, on määritelmän mukaan pedofiili. Muhammad oli siis pedofiili, MOT.”

Ryhmän sivuilla ei kerrota, testaako ryhmä lakia kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Samantapaisesta kirjoituksestahan Jussi Halla-Aho sai syytteen ”uskonrauhan rikkomisesta”.

Ryhmä antaa suoran viittauksen kyseiseen pyhään kirjoitukseen:
Sahih Bukhari Volume 7, Book 62, Number 64
Narrated ’Aisha:
that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).

Oikeusjärjestelmäämme kuuluu rotuerottelu?

Kalevan kirjoituksessa humalassa tappamisen arveltiin olevan ”suomalaisten kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre”. Jussi Halla-Aho kysyi, saako vastaavasti väittää, että ”ohikulkijoiden ryöstely ja verovaroilla loisiminen on somalien kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre.”

Halla-Aho sai syytteen ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan”, kun taas Kaleva ei saanut. Halla-Aho korosti, että kaikki somalit tai suomalaiset eivät syyllisty moisiin tekoihin mutta jälkimmäinen väite on suuremman osuuden kohdalla totta kuin edellinen. Halla-Ahon aiemmat tilastot eivät ilmeisesti ole aina olleet oikeita, mutta toisaalta hän on jatkuvasti argumentoinut asiallisesti ja ollut valmis korjaamaan lukujaan, kun hänelle osoitetaan virheitä. Hänen äänekkäimpien vastustajiensa argumentaatio on ollut tyypillisesti epäloogista ja älyllisesti epärehellistä, samaa luokkaa kuin hänen kiihkeimpien kannattajiensa.

Sitoutumattomaksi EU-ehdokkaaksi?

Timo Soini torppasi sitoutumattoman Halla-Ahon EU-ehdokkuuden ja asettui itse ehdolle. Ellei Halla-Aho asetu ehdolle sitoutumattomana, Soini valittaneen ja vuonna 2011 hänen paikkansa ottanee kristillisdemokraattien kärkiehdokas, sillä Soini sanoi palaavansa eduskuntaan vuoden 2011 maalisvaaleissa. Perussuomalaisten ehdokkaana Halla-Aho olisi voinut olla koko viisivuotiskauden meppinä, sitoutumattomien ehdokkaana hänen mahdollisuutensa tulla valituksi ovat pienet mutteivät olemattomat. Soini ilmeisesti halusi erottaa halla-aholaiset puolueesta ennen kuin ryhmä kasvaa liian vallakkaaksi.

Puolueet kieltävät puhumasta historiasta?

Painetta loi myös Rkp:n puolueiden ja kansanedustajien allekirjoitettavaksi viimeistelemä rasisminvastainen julistus. Jo aiempi vastaava, vuodelta 1998 (jonka Soini muiden kansanedustajien tapaan allekirjoitti), sanoo, että ”allekirjoittaneet sitoutuvat olemaan levittämättä sellaisia lausuntoja tai myötävaikuttaa sellaisten lausuntojen levittämiseen, jotka lisäävät tai todennäköisesti lisäävät rotuun, etniseen ryhmään tai uskontoon kohdistuvia ennakkoluuloja, ja puuttuvat sellaisten lausuntojen esittämiseen.”

Tämähän kieltää käytännöllisesti katsoen kaiken keskustelun historiasta. Onko yhtään kansanedustajaa, joka ei olisi sellaiseen syyllistynyt?

Uutta julkilausumaa viimeistelevä Rkp:n puoluesihteeri Ulla Achrén totesi jo ennen Soinin eurovaalipäätöstä: ”Sekä vuoden 1998 että uusi julkilausuma tarkoittaa, ettei allekirjoittanut puolue voi hyväksyä Jussi Halla-ahon kaltaista henkilöä ehdokaslistalleen”.

Tulee myös muistaa, että sananvapauden puolustaminen tarkoittaa länsimaissa lähes aina ikävien tai jopa vastenmielisten mielipiteiden puolustamista. Sananvapautta ei ole se, että vain mukavia saa puhua.

Syytteestä lyhyesti (Jussi Halla-Ahon blogi 27.3.09)
Pahoitteluni (jatkoa edelliseen, 3.4.09)
Effi: Tulkinnanvarainen lainsäädäntö uhka sananvapaudelle (30.3.09)
Oikeudenkäytön kaksoisstandardeista (Vasarahammer-blogi 1.2.09, kertoo kuinka Mika Ilman ei nostanut syytettä, vaikka Jeesusta ja seurakuntalaisia häväistiin olemattomin perustein)
Keronen: Islamista ei saa puhua — ei ainakaan totta! (28.3.09, Halla-Ahon syytteestä)
VS: Jussi Halla-Aho (30.11.08)
HS: Mitä Jussi Halla-aho oikein tahtoo? (30.11.08)
Soininvaaran syytettä lievästi vastustava blogikommentti pitkine keskusteluineen (29.3.09)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s