Aktivistit tappoivat Jyri Jaakkolan

Kolme lähinnä köyhistä intiaaneista koostuvaa, paramilitaarisiksi korruptoitunutta ihmisoikeusjärjestöä syyttelee toisiaan Jyri Jaakkolan surmasta.

”Paramilitaarit ovat intiaaneja!” korostaa siivoojien työn halveksimisesta kommunisti Eetu Virenin kanssa tunnetuksi tullut paskaduuni-aktivisti Anna-Reetta Korhonen, 29.

Asiasta kertoi Suomen Kuvalehti 18/2010 (”Armeijan väliintuloa pelätään”, Leena Sharma) Korhosen taustaa mainitsematta.

2 kommenttia artikkeliin ”Aktivistit tappoivat Jyri Jaakkolan

 1. Korkki auennut Helillä tätä kirjoittaessa? Varsin sekavaa tekstiä tullut ja kommarit tuotu esille. Sisällöstä en valitettavasti tällä luetun ymmärtämisellä saa juuri selkeää kuvaa. Voisit kirjoittaa muuten jonkun Jenkkimyönteisen jutun vaikka Afganistanista, Irakista tai vaikka molemmista, niin pääsemme ottamaan kunnon debatin, odotan sitä innolla.

  Tykkää

  • Minua tuo tieto kiinnosti – ihme, että valtamedioista sitä ei tahtonut huomata.

   Voisitko lakata spämmäämästä kaikkea mahdollista epäasiallisilla kommenteillasi? Kirjoita vain silloin, kun sinulla on jotain oleellista asiaa.

   Sinua varmaan kummastutti, että tämä blogimerkintä ei ollut linjassa lehden artikkelien kanssa vaan oli blogimerkintätyyppinen. Ehkä jutuissa pitäisi olla selkeämmin näkyvillä, ovatko ne blogimerkintöjä, artikkeleita, huomioita vai muita. Nyt sen näkee lähinnä yläreunan valikoista.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s