Eva Biaudet – nej-liberalismi

Eva Biaudet’n epäliberaalista linjasta käytetään nimitystä nej-liberalism tai förbjudsliberalism. Biaudet vastustaa prostituutiota, A-olutta ja lähes kaikkea muutakin paitsi pakkoruotsia ja kutsuu linjaansa liberalismiksi. Biaudet kannattaa miesten asevelvollisuutta, koska naisia asevelvollisuus ei kiinnosta. Kysyttäessä tämän tasa-arvoisuudesta Biaudet huomautti, että asepalvelukseen haluavat naiset joutuvat itse maksamaan lääkärintarkastuksensa. [4]

Puoluetoverin mukaan ”Eva sanoo olevansa liberaali, mutta toisinajattelijoita hänen on vaikea suvaita”.[1]

Nettikeskustelut ja vihapuhe

”Biaudet on vaatinut useita kertoja vihapuheen rajoittamista, internetin keskustelupalstojen tarkempaa valvontaa ja lainsäädännön ulottamista myös yksityisten ihmisten välisiin suhteisiin, kuten epäasialliseen käytökseen ja häirintään”, Wikipedia kertoo. [2][3]

Feminismi

Biaudet on myös feministi, mutta professori Vesa Kanniainen syyttää häntä siitä, että hän muiden feministien tavoin vaikenee, kun muslimimiehet sortavat musliminaisia, esim. Nasima Razmyaria, joka joutui afgaaniyhteisöksen painostuksen kohteeksi osallistuessaan tanssiohjelmaan.

Prostituutio

Peruspalveluministerinä Eva Biaudet ehdotti seksin ostamisen kieltämistä toisin kuin oikeusministeriön selvitys aiheesta sekä pitää pöyristyttävänä sitä, että Invalidiliitto puoltaa seksin ostamista vammaiselle.[6][7] Biaudet ei sallisi edes vaikeasti vammaisten poikkeuslupaa ostaa seksiä, vaikka se olisi heille ainoa keino saada seksiä, koska Biaudet’n mielestä lähes kaikki prostituoidut ovat esimerkiksi insestin ja pahoinpitelyn uhreja eikä heillä ole vapaata tahtoa.[8]

Alkoholi

Biaudet vastustaa nelosoluen ja vahvan siiderin tuomista ruokakauppoihin.[9][10]

Lisätietoja viiteluetteloineen:
Eva Biaudet (Liberalismi.net)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s