Kristallipuolue – lähihoitaja haluaa uskomuslääkintää ja luomua veronmaksajien rahoilla

Lähihoitajan sairastelu loppui, kun hän lakkasi mässäämästä sokereita gluteenittomuus-luomumuodin huumassa? Siksi hän perusti Kristallipuolueen, joka vaatii uskomushoitoja, luomua, henkisyyttä ja tuloerojen pienentämistä veronmaksajien rahoilla.

Uskomuslääkintää ja korkeampi tietoisuus

perusterveydenhuollon ja vaihtoehtohoitojen integroimisen edistäminen, jolloin jokaisella kansalaisella on oikeus valita itselleen sopiva hoitomuoto varallisuudesta riippumatta” lue: uskomushoitoja verorahoilla

HS: ”Puolueen näkemyksenä on korkeampi tietoisuus, joka pitää ihmistä ainutkertaisena ja tietoisena yksilönä sekä osana universaalia kokonaisuutta.”

Tavoitteita: vaihtoehtohoidot, luomuravinto, -hoidot ja -lääkkeet, tuloerojen pienentäminen, ympäristö, luonto, maailmanrauha ym.

”kristalli kuvaa toimintamme ominaisuuksia: puhdas, kirkas ja läpinäkyvä.”

Kristallipuolue tuli pinnalle keväällä 2014. Tammikuussa 2015 se kertoi saaneensa kasaan vain 1 400 ja tähtäävänsä vasta kevään 2017 kuntavaaleihin.

Ruokavalio ja terveempi elämä

Puolueen sivuilta:
”Kristallipuolueen Puheenjohtaja, [lähihoitaja] Kreeta Karhu-Mankki, Kouvola. Entinen jatkuva sairastelija ja antibioottien sekä tulehduskipulääkkeiden suurkuluttaja. Löysi terveemmän elämän viljattoman, sokerittoman ja maidottoman ruokavalion kautta + luonnonmukaiset lisäravinteet. 39v leski”.

Yleensä karppaamisen ja etenkin gluteenittoman ruokavalion suurimmat hyödyt tulevat siitä, että ruokavalio pakottaa luopumaan useimmista nopeista hiilihydraateista. Tilalle otetaan yleensä hedelmiä, marjoja ja vihanneksia, kuten ravitsemussuosituksetkin neuvoisivat. Vaikutukset huomaa nopeasti. Täysjyväviljoilla vahvistettuna ruokavalio olisi vieläkin terveellisempi, mutta gluteenittomuus on muodikkaampaa.

Lähdeviitteet ja lisätietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s