Sosialistinen Suomen vastarintaliike vastustaa kapitalismia, uusliberalismia, oikeistoa ja rahavaltaa

Jyväskylässä mellakoinut kansallissosialistinen Suomen vastarintaliike kannattaa sosialismia, hyvinvointivaltiota ja vasemmistolaisuutta ja vastustaa marxilaisuutta, kapitalismia, uusliberalismia, oikeistoa ja voitontavoittelua. Se vaatii uutta talousjärjestelmää, joka olisi riippumaton suuryrityksistä ja talouskasvuajattelusta. SVL on Ruotsin SMR:n alaosasto ja ajaa sosialistis-nationalistista kansakuntaa ”demokraattisin keinoin”.

”Kirjastopuukotuksen” uhriksi väitetty marxilaisvasemmistolainen väkivaltarikollinen provosoi mielenosoittajia, minkä jälkeen nämä pahoinpitelivät häntä ja seuralaisia lievähkösti. Tiettävästi tällä kertaa uhri ei syyllistynyt rikoksiin, joten teko oli sitäkin tuomittavampi. Vastaavasti marxilaisvasemmistolaiset ovat pahoinpidelleet SVR:n jäseniä, kun nämä ovat vain osoittaneet mieltään demokraattisesti.

Ylikansallinen Suomen vastarintaliike (SVL) on Ruotsin SMR:n Suomen-haara, jota väitetään johdettavankin Ruotsista. SVL:n johtaja on Juuso Tahvanainen, edeltäjä Henri Holappa.

Ideologia on hyvin uskollista Hitlerin kansallissosialistiselle työväenpuolueelle ja siksi vastustaa jopa geenimuuntelua, alkoholia, sionismia, monikulttuurisuutta ja länsimielisyyttä. He ”aidot vasemmistolaiset” tuntevat hoivavastuuta heikoimmista koko kansassa, ”näennäisvasemmistolaiset” vain tietyssä luokassa. [SVL]

1.8.2015 32 SVL:n jäsentä otettiin kiinni SVL:n 40 hengen mielenosoituksessa Jyväskylässä, kun joukkio ryntäsi Sokokseen ja pahoinpiteli veriruhjeita kahdelle henkilölle. Mukana epäillään olleen myös SMR:n aktiiveja. Aiemmin SVL:n väki on hyökännyt mm. kokoomuslaisia ja vasemmistoliittolaisia poliitikkoja vastaan ja on ”kirjastopuukotuksen” ja ”Pride-iskun” takana. Olli Immonen (ps) tuomitsi taas kaiken väkivallan.

16.6.2015 Sarastus-lehti ja Suomen Sisu järjestivät kaikille avoimen muistojuhlan. Eugen Schaumanin haudalla otetusta osanottajien yhteiskuvasta tunnistettiin jälkeenpäin myös SVL:n jäseniä. Sisun puheenjohtaja, kansanedustaja Olli Immonen (ps) väitti, että hän ei tiennyt SVL:n väkeä olevan mukana ja että Sisu ei tee mitään yhteistyötä SVL:n kanssa. [Olli Immonen]

Olli Immonen vastustaa kapitalismia, uusliberalismia ja individualismia

Kansallismielinen Immonen kirjoittaa vastustavansa globaalia kapitalismia, uusliberalismia, individualismia, konservatiivista oikeistolaisuutta, kansainvälistä vasemmistolaisuutta, kosmopolitismia, monikulttuurisuutta, Yhdysvaltojen ylivaltaa ja kapitalistista maailmanjärjestystä. Niin SVL:kin.

Lippu ja historia

Tämä uskontoja vastustava nationalistinen liike käyttää sodan ja oikeudenmukaisuuden skandinavisen Tyr-jumalan T-riimua valkovihreissä ruotsalaisissa lipuissaan (ks. kuva). Islannin Týr on ruotsiksi Ti, mistä tulee tisdag (tiistai). Ukkosenjumala Thor on Tyrin isoveli.

Ruotsin SMR perustettiin jo vuonna 1997. Järjestön johtaja Klas Lund (s. 1968) kuului aiemmin Valkoiseen arjalaiseen vastarintaan (Vit arisk motstånd) ja ”tuomittiin vuonna 1986 taposta ja vuonna 1991 pankkiryöstöstä uusnatsien aseostojen rahoittamiseksi.” (Wp) Myös Norjassa on SMR:n haaraosasto Den Norske Motstandsbevegelsen eli Nordfront Norge vuodesta 2003 ja Tanskassa on oma osasto vuodesta 2013 alkaen. Yhdessä nämä aikovat luoda pohjoismaisen kansallissosialistisen tasavallan, johon saatetaan liittää Islantikin.

 

Lisätietoja

Suomen vastarintaliike: natsit vastaan kapitalismi ja vapaus (Vapaasana.net 23.7.2012)
Suomen vastarintaliike (L.net, lähdeluettelo)
Olli Immonen (L.net, lähdeluettelo)
Kansallissosialismi – markkinatalous pois, hintasääntely ja suunnitelmatalous tilalle (Vapaasana.net)

3 kommenttia artikkeliin ”Sosialistinen Suomen vastarintaliike vastustaa kapitalismia, uusliberalismia, oikeistoa ja rahavaltaa

 1. Tarkastellaan ajatusleikkinä vision etuja ja haittoja, vaikken noin vain ostakaan ideaa.

  Nordens Republiken
  (kyllä saksalainen kulttuuri- ja kielialuekin tuohon muuten kuuluis, imho, en tiedä mikä sen valtion nimi sitten olisi. Suomi on yksinään skandinaavien kanssa vähän oudossa seurassa. Mutta niinhän me aina ollaan oltu. Sais Tahvanainenkin tapella ihan tosissaan, ettei suomen kieltä korvaisi jokin sekasotkuskandiska tms.)

  +
  Yhteispohjoismaisen valuutta, mitä ehdotti sellainenkin mies, kuin Sixten Korkman täs vastikään. Suomi pääsisi irtautumaan valuuttapakkopaidasta ja talous tempautuisi(?) nousuun. se on se toinen vaihtoehto Euroopan liittovaltion ohella.

  ”Tulonsiirtounionina” (valtiona) Suomen ja kaikkien tappiot arvatenkin aika pienet.

  Epäilemättä tultaisiin paremmin toimeen ruotsalaisten ja tanskalaisten… noo… olkoon – kuin etelän berlusconien kanssa. Ylipäätään protestanttisen alueen sisällä (ihan pakko), jossa on sama kulttuuri, vielä pääosin melko homogeeninen etnisyys ja hyvät valmiudet yhteiseen kieleen. Ruotsin kanssa on pitkää yhteistä historiaakin.

  Kyseinen valtio olisi myös sotilaallisesti tarpeeksi vahva itsenään kaikkiin kuviteltavissa oleviin haasteisiin.


  Ei eurooppalaista supervaltaa, eli Euroopan liittovaltiota.
  Ei maailman toiseksi suurinta valuuttaa, joka liittovaltiossa tietysti jopa toimisikin, ensimmäistä kertaa.
  Ei ydinasetta muutamaan vuoteen
  Strategiset mineraaliresurssit? Energia ei ole ongelma, mutta entä muu?

  Ei tuo mikään hölmöin vaihtoehto ole. Ei todellakaan.
  Valitettavasti itseäni minkään ideologian ajaminen pakkokeinoin ei houkuta. Kuten ei itse kansallissosialismikaan.
  Saa yrittää vakuuttaa, miksi haluaisin elää moisessa valtiossa, mutta voi olla vaikeaa.

  Toivottavasti Suomi on edelleen vapaa maa ja kaikkia näkemyksiä saa esittää.

  Jostain ehkä ollaan yhtä mieltä. Ja sen takia toivon tätä keskustelua käytävän.

  Tykkää

 2. Kyllähän tuo vasta-rinta-liike on natsismin, eli äärioikeistolaisen kristillis-nationalistisen aatteen nyky-perillinen.

  natsi-Saksassakin sen oppi-isät, äärioikeistolaiset natsit vainosivat sosialisteja ja kielsivät Saksan sosialidemokraattisen puolueen toiminnan.

  Turhaa siis yrittää levittää valheellista kuvaa äärioikeistolaisesta vasta-rinta-liikkeestä.

  Suomessa on jo yksi homma-forum ja sen aatteen lehtinenkin, joten ei sorruta tekemään tästä foorumista sen kaltaista.

  Tykkää

  • https://vapaasana.net/artikkelit/2010/11/kansallissosialismi-%E2%80%93-markkinatalous-pois-hintas%C3%A4%C3%A4ntely-ja-suunnitelmatalous-tila

   Älä ajattele, että jos jokin ei ole marxilaista sosialismia, se ei ole vasemmalla. Kyllä on. Hitler ja kansallissosialistinen puolue eivät olleet yhtä vasemmalla kuin 30-luvun kommunistit, mutta monet neutraalit tutkijat pitävät nykyään heidän aatettaan vasemmistolaisena vaikkei yhtä vasemmistolaisena. Kaikkien Suomen puolueiden talouspolitiikka menee heistä oikealta ohi. Myös SVL on selvästi vasemmalla talouden ja kollektivismin suhteen sekä kapitalismin vastustuksessaan. Vapaasana.net on ilmoittanut vastustansa tuollaisia aatteita.

   Kommunistit tappoivat tukuttain kilpailevia kommunisteja ja sosialisteja. Se ei tarkoita, etteivätkö he kaikki olisi olleet vasemmalla, myös ei-marxilaiset.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s