Kommunisti Attacin johtoon

Globalisaatioon kriittisesti suhtautuvan ylikansallisen Attac-järjestön Suomen-järjestö valitsi lauantaina 6.4.02 kolmeksi puheenjohtajikseen kommunistin, vasemmistoliiton keskeisen ideologin sekä demarin. Hallituksessa on lisääkin kommunisteja ja muita poliitikkoja, mm. Suomen Kommunistisen Puolueen puheenjohtaja Yrjö Hakanen.

Puolueet ovat onnistuneet yrityksessään kohottaa kasvojaan sekä nostaa historian verisintä poliittista ideologiaa, kommunismia astetta salonkikelpoisemmaksi. Tuon ideologian historia sisältää lähes sata miljoonaa kuolonuhria, miljardeja kärsijöitä, kidutettuja, sorrettuja, ensimmäiset keskitysleirit, valtavia etnisiä puhdistuksia ja lukemattomia muita ihmisoikeusrikkomuksia.

Jos tunnustuksellinen kansallissosialisti olisi valittu Attacin puheenjohtajaksi tai edes hallitukseen, lehdistö olisi välittömästi reagoinut siihen rajusti ja ulkoministeri Tuomioja olisi toteuttanut eroaikeensa. Miksi kommunisteja kohdellaan silkkihansikkain?

Kommunistit pyrkivät levittämään Attacissa kapitalismin vastaista sanomaansa ja vaatimaan ihmisten elämää tiukan valtionkontrollin alle – jossain määrin he ovat jo onnistuneetkin.

Attacin vastapoolina tunnetaan suomalainen Defens ry., joka puolustaa yksilönvapautta ja tuo esiin globalisaation myönteisiä puolia. Järjestö on aiemmin pyrkinyt yhteistyöhönkin Attacin kanssa mm. kehitysmaiden hyväksi, mutta Attac on pyrkinyt välttämään ottamasta kantaa hankkeeseen tullimuurien purkamisesta kehitysmaiden vaurastumisen tieltä. Järjestön hyvää tarkoittavat voimat olisivat valmiit mukaantuloon, mutta sosialistisiipi pyrkii haraamaan vastaan kehtaamatta kuitenkaan julkisesti asettua torjuvalle kannalle.

Linkkejä:
Attac
Yksilönvapautta puoltava Defens ry.
Defensin tullimuurikampanja
SAK ja SDP Attacin kimpussa
Demarin Kairamo vaatii demarien eroa Attacista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s