Euroopan byrokratia maksaa 600 miljardia euroa vuodessa

Euroopan lainsäädännön vaatimusten yrityksille aiheuttamat kustannukset ovat noin 600 miljardia euroa vuodessa, neljä kertaa Suomen bruttokansantuote, selviää komissaari Günter Verheugenin 9.10.06 julkistamasta tutkimuksesta. Rahoille saattaisi löytyä parempaakin käyttöä…

Komissaari myönsi, että hänen yrityksensä yksinkertaistaa EU-lainsäädäntöä on jäänyt jälkeen aikataulusta. Hän vastusti näkemystä, että mitä enemmän lakeja, sitä parempi Eurooppa. Ammattiliitto FFPE älähti heti komissaaria vastaan oman pesän likaamisesta ja vaati komissaarin eroa.

Linkkejä:
FT: Uphill battle against Brussels bureaucracy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s