Putinille 99 %:n kannatus Tshetsheniassa

”Pohjois-Kaukasia kannatti Putinia”, Yle otsikoi, ja kertoi, että eilisissä duuman vaaleissa miehitetyn ”Tshetshenian pääkaupungissa äänestysprosentti oli 99,54 ja Yhtenäinen Venäjä sai 99,33 % äänistä.” Useimmissa naapuritasavalloissakin kannatus oli 93 – 99 %.

Yksi kommentti artikkeliin ”Putinille 99 %:n kannatus Tshetsheniassa

  1. Venäjän vaalit on ihan täyttä kusetusta, järjestetyt vaalit ja armeja uhkailee ihmisiä ja aivopesee medialla. Putin on ihan huono presidentti Venäjän vallankahvaan. Käyttää Venäläistä mediaa, lakisysteemiä hyödykseen, täysi rikollinen presidentti. Venäjällä ei ole oikeutta edes mieltä osoittaa kadulla ilman , että mätä miliisi tulee pamputtamaan.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s