Benazir Bhutto: Islam kieltää terrorismin

Benazir Bhutto (1953 – 2007) sanoi, että islam kieltää terrorismin: profeetta Muhammed kielsi vahingoittamasta tai tappamasta lapsia, naisia tai vanhoja miehiä. Lisäksi islamin laki kieltää surmaamisen piilosta sekä puolustuskyvyttömän surmaamisen yhteiskunnan pelottelemiseksi.

Bhutto korosti, miten USA oli moderniuden, moniarvoisuuden ja demokratian symboli maailman sorretuille ja miten WTC-iskut tuhosivat tuon ja sen, kun miehet ja naiset, eri uskontojen edustajat, työskentelivät rinta rinnan globaalimman maailman rakentamiseksi kaupan ja kommunikaation keinoin. Tämän seurauksena lännen kuva muslimeista on vääristynyt eikä enää nähdä, miten muslimitkin haluavat vapautta mutta ovat totalitarististen valtionjohtajiensa uhreja.

Pakistanin surmatun kansallissankarin tytär, vasemmistopoliitikko Benazir Bhutto joutui ilmeisesti ääri-islamistien murhaamaksi joulukuussa. Häntä on pidetty korruptoituneena, hänen miestään sitäkin enemmän, mutta hänen poikansa päätyi nyt muodolliseksi ja mies faktiseksi Bhutton puolueen johtajaksi. Ainakin hänellä oli hyvä puheenkirjoittaja.

3 kommenttia artikkeliin ”Benazir Bhutto: Islam kieltää terrorismin

 1. Bhutto sanoi myös, että Bin-Laden on kuollut. Hän nimesi myös murhaajan (David Froistin haastattelu muutama viikko sitten). Hän kertoi kolmen Murharrafin hallinnon jäsenene haluavan tappaa hänet. Hänellä on kirje Musharrafille, joka lähetetään siinä tapauksessa, että hänet todella surmataan. Kuten uutisista kuulimme, murha alkaa vaikuttaa erittäin vahvasti Musharrafin järjestämältä. Tämä taas ei varmaankaan tekisi tällaista ilman USA:n neokonnien lupaa. Voimme siis todeta, että ihailemanne USA tappoi Bhuton.

  Sinänsä kaikki ovat sitä mieltä, että WTC-iskut heikensivät muslimien kuvaa maailmalla. USA:n hallinto tähtäsi myös juuri siihen järjestäessään iskut. USA myös tukee melkoista katrasta muslimidiktaattoreja ja estää muslimimaiden demokratisoinnin, etenkin rikkaiden ja strategisesti sijaitsevien suurten muslimimaiden. Mieluummin luottomies diktaattorina.

  Diktatuuri, hajanaisuus, heikkous ja kaaos-siinä esim. Zgibniew Brzezinskin avoimesti kaavailema tavoite alueen valtioihin.

  Tykkää

  • Molemmat iskut Bhuttoa vastaan olivat itsemurhaiskuja. Niitä tekevät lähinnä vain äärimuslimit, toiseksi eniten sosialistit. Millä perusteella väität, että Musharraf olisi murhan takana?

   Tiedän, että monet toimittajat ja muutkin tahot haluaisivat syyttää murhasta Musharrafia, mutta aina ei voi olla niin kuin haluaa.

   Tykkää

   • Tiedot itsemurhaiskusta ovat vain viranomaisilta. Todellisuudessa tällainen voidaan tehdä myös siten, että surmaaja räjäytetään kauko-ohjattavalla pommilla tai sitten on vain pommi kätkettynä johonkin. Filmit tosin todistavat ampumisesta.

    Itsemurhaiskukaan ei olisi mikään todiste, koska Pakistanin tiedustelupalvelu ISI, CIA, KGB, MOSSAD ym ym tunnetusti soluttavat ja muutenkin avustavat terroristijärjestöjä ja luovat omia ryhmiään, joita siis voivat ohjailla. Useat terroriteot ja järjestöt itse asiassa saavat melkoisesti rahaa ja viisumeja, aseita ym. tiedustelupalveluilta ja ovat saaneet maailman sivu. Kannattaa lukea esim. Andreas von Bülowin teos Im Namen des Staates.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s