Suomalaiset haluavat lisää globalisaatiota

Kysyttäessä ”Miten eri asioiden tulisi painottua Suomen ulkopolitiikassa”, kohdassa ”Vapaan maailmankaupan edistäminen” 27 % valitsi ”Nykyistä enemmän ja vain 12 % ”Nykyistä vähemmän”; 50 % halusi edistää vapaakauppaa nykypainolla. Ihmisoikeuksia tuettiin vieläkin vahvemmin.

Väitteen ”Suomella voisi olla paljon opittavaa Viron dynaamisesta taloudesta” kanssa samaa mieltä olevia oli hieman enemmän kuin eri mieltä olevia. Tämä kävi ilmi Evan raportissa julkaistusta 1187 vastaajan postikyselystä (vastausprosentti 39,6).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s