Etelä-Ossetia – KGB-kenraalien ja gansteripresidentin yhteisyritys

The Economist kertoo Etelä-Ossetiasta:
”Etelä-Ossetia on pieni rypäs kyliä – georgialaisia ja eteläossetialaisia – joka oli paljon helpompi saada sotaan [kuin Abhasia]. Sitä johtaa gangsterimainen entinen neuvostovirkailija Eduard Kokoity ja sitä pyörittävät Venäjän turvallisuuspalvelut. Se elää salakuljetuksella ja Venäjän rahoilla. Venäläisjournalisti Julia Latynina kirjoittaa: ´Etelä-Ossetia on KGB-kenraalien ja ossetialaisgansterin yhteisyritys – he sotivat Moskovan rahoilla Georgiaa vastaan’.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s