Jutta Urpilainen – Halonen – piispat – lakkoilu – 200 euroa jokaiselle oopperakävijälle

Sdp:n uusi puheenjohtaja Jutta Urpilainen ”ei juuri ole tehnyt vaikutusta” 18-34-vuotiaisiin, lähinnä vain yli 65-vuotiaisiin, tämän ukkoutuvan puolueen pää-äänestäjäryhmään (AL 16.8.08).

Sdp on myös aloittanut Unelmat todeksi -kampanjan, joka on kopioitu Kokoomuksen Korva-kampanjasta. Näillä oppositiopuolue ”haluaa kuulla äänestäjien toiveita”, eli äänestäjät saavat kertoa, mitä haluavat, ja jäävät uskoon, että oppositiopuolue toteuttaa heidän toiveensa valtaan päästessään. Turha luulo. Puolueelle onkin parempi noin kerätä kaikkien sympatiat, kuin sanoa, mitä se oikeasti tekisi, ja siten saada vain samanmielisten sympatiat.

Halonen nimitti toisen ”lammion” sanojensa vastaisesti

Presidentti Tarja Halonen nimitti sisäministeriön kansliapäälliköksi uudestaan Ritva Viljasen (sd) aiemmin ilmoittamansa nimityspolitiikan vastaisesti 15.8.08. Aiemmin Halonen oli väittänyt poikenneensa hallitusten esityksistä siksi, että ne eivät olleet yksimielisiä. Sekin näyttää nyt valheelta, etenkin, koska silloinkin hän on nimenomaan suosinut vasemmistolaisia porvareiden kustannuksella.

Iltalehden mukaan Viljanen tunnetaan Lammio-tyyppisenä ihmisenä aivan kuten aiempi ulkoministeri Halonen ulkoministeriössä. Tämäkin on kaunisteleva ilmaus Halosesta:

VS: Tarja Halonen: kiukutteleva, simputtava ja nöyryyttävä työpaikkakiusaaja vailla paineensietokykyä

Piispa: Jeesus vastustaisi ydinvoimaa

Kuopion piispa Wille Riekkinen väittää, että Jeesus vastustaisi ydinvoimaa. HeSa 24.8.08 (s. A5) vastaa, että luonnonystävänä Jeesus päinvastoin kannattaisi sitä ja muuttaisi hiilivoimaloita ydinvoimaloiksi.

Arkkipiispa Jukka Paarma sanoi, että homoseksuaalisuus on useimpien kohdalla synnynnäistä tai varhaislapsuuden kokemusten tulosta, joten homot eivät näittäisi olevan vastuussa suuntautumisestaan (s. A4).

Lakkoilu saa pienentää tulospalkkioita
Oulun käräjäoikeuden päätöksen perusteella lakkoilu saa vaikuttaa työntekijöiden tulospalkkioihin, jos siitä on kerrottu työntekijöille. Tulospalkkaa ei siis tarvitse maksaa tekemättömästä työstä. (HS 25.6.08) Sittemmin toinenkin käräjäoikeus on päätynyt yhtäpitävään tulokseen.

Valtio maksaa 200 euroa jokaiselle oopperassakävijälle
Kansallisoopperan valtionavustus myytyä pääsylippua kohden oli 192,43 euroa vuonna 2007 (HS 1.7.08 s. C1).

Lapsen kasvattaminen aikuiseksi maksaa vanhemmille 100 000 euroa, peruskoulu veronmaksajille runsaat 50 000 euroa (HS 9.2.08, s. C8 / Tilastokeskus).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s