Nuuska halutaan mafian yksinoikeudeksi

Nuuskan maahantuonti halutaan kieltää kokonaan, ts. se halutaan monopolisoida mafioille. Vaarallisempia päihteitä – alkoholia ja tupakkaa – saa tuoda maahan ja myydäkin melko vapaasti.

”Tullin mukaan täyskielto houkuttelisi ammattirikolliset markkinoille. Laiton kauppa vain vahvistuisi, kun käyttäjät haluaisivat nuuskansa mutta eivät uskaltaisi tuoda sitä itse. – – Kun tietää oikean osoitteen, nuuskaa on aina kaupan.” (Suomen Kuvalehti 30.1.09) ”Jos totaalikielto säädetään, täällä syntyy kapina. Tiedän, että sadat ihmiset möisivät silloin laittomasti nuuskaa Pietarsaaren torilla”, Rkp:n EU-ehdokas Patrick Wingren toteaa.

Pitää olla vähän mutta hyviä lakeja – sellaisia, jotka ovat todella tarpeen. Jos alkoholi ja tupakka ovat laillisia, miksi pitää paisuttaa mafiaa myöntämällä rikollisille yksinoikeus tuoda nuuskan, ekstaasin ja kannabiksen kaltaisia mietoja päihteitä? Jos ne ostettaisiin kaupoista, apteekeista tai Alkoista, rikolliset eivät voisi ujuttaa käyttäjiä kovien huumeiden piiriin kuten he nyt tekevät. Mm. Rkp:n kellokkaita on asettunut vastustamaan mahdollisesti tulevaa nuuskakieltoa – tosin nuuskan käyttöä ei aiota kriminalisoida.

Nuuskan puolesta Brysseliin SK 30.1.09 (ei em. viite)

2 kommenttia artikkeliin ”Nuuska halutaan mafian yksinoikeudeksi

  1. Mietojen huumeiden laillistamisessa ei nähdä metsää puilta. Siitä koituva yleinen hyöty jäisi pieneksi, ja maailman huumetaloutta se ei juurikaan vahingoittaisi. Tietysti sitä voitaisiin pitää askeleena oikeaan suuntaan, mutta tosiasiassa meillä ei ole enää aikaa ottaa näitä pikkuaskeleita: huumetalous on korruptoimassa maailman hallituksia, huumedollareilla ostetaan laillista taloutta 1,5 miljardilla dollarilla vuorokaudessa. Kymmenen, tai viimeistään kahdenkymmenen vuoden päästä planeettamme on yksi globaali narkokratia. CIA on demokratioiden kaatamisen mestari, samoin kuin se on kv. huumekaupan keskeisin koordinoija ja huumerahavirtojen ohjailija. USA:n tiedustelupalvelusta on tullut Globaali Gestapo.

    On ikävää, että huumeista, lääkkeistä ja nautintoaineista ja niiden laillistamisesta on mahdotonta puhua aiheuttamatta moraalista paniikkia ja ilman, että saa ”huumemyönteisen” leimaa. Propaganda on taitavasti suunniteltua negatiivista mainontaa. YK on vihdoin heräämässä tähän todellisuuteen… mutta kauanhan se on ollutkin USA:n suurvaltapolitiikan laillisuusleimasimena. Meitä kaikkia on kusetettu, ja sitä on tietysti vaikea itselleenkään tunnustaa.

    Aloittaa voi siitä, että myönnetään tosiasiat, kuten se, että globaali huumekieltolaki tarvitaan vain yhteen tarkoitukseen: huumebisneksen ylläpitoon. Kieltolaki on se huumetalouden ja -rikollisuuden akilleen kantapää.

    anttijuhani tuominen

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s