Epämiellyttäviä uutisia hörhöimmille vihreille

Osta kotiisi puhdasta ydinsähköä 5,30 c/kWh. Kettudiesel on paras biopolttoaine. Vihreä meppi: lentäminen Espanjaan on yhtä pahaa kuin puukottaminen.

Osta kotiisi ydinsähköä

Vattenfall tarjoaa: 5,30 c/kWh (+ vain 2 euroa vuodessa perusmaksua), 24 kk. KSS energia tosin tarjoaa halvempaa mutta Nordpoolin mukaisesti vaihtuvahintaista sekasähköä

Kettudiesel on paras biopolttoaine

”Kettudiesel on ominaisuuksiltaan ylivoimaisesti parasta biopolttoainetta”, kertoo Vaasan yliopiston tutkimusjohtaja: vähemmän hiukkasia ja typen oksideja. Kettujen jälkeen tankkiin pääsevät kanat ja minkit, kertoo T&T.

Tämä on hyvä peruste käyttää joka tapauksessa syntyvät raadot autoissa mutta ei parantane turkistarhauksen korkeaa hiilidioksidijälkeä dramaattisesti eikä vaikuttane paljonkaan alan hyväksyttävyyteen. Turkistarhauksessa myös eläinten olot ja lajien sopeutuminen tarhaukseen ovat heikompia kuin esim. koirilla tai lehmillä.

Vihreä meppi: lentäminen Espanjaan on yhtä pahaa kuin puukottaminen

Caroline Lucas, europarlamentaarikko, Britannian Vihreän puolueen johtaja, haukkui huhtikuussa tv:ssä lentomatkailijat ja oli sitä mieltä, että lentäminen Espanjaan on moraalisesti verrattavissa jonkun puukottamiseen kadulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s