Maahanmuuttajat tekevät vähemmän rikoksia

USA:ssa maahanmuuttajat tekevät vähemmän rikoksia kuin kantaväestö, kertoo Reason, koska maahanmuuttajat otetaan avosylin vastaan. Euroopassa maahanmuuttajat syrjäytyvät ja tekevät keskimäärin enemmän rikoksia, Suomessakin.

El Paso on USA:n turvallisin kaupunki Honolulun jälkeen ja onnellisin Laredon jälkeen, vaikka El Paso on täynnä köyhiä meksikolaismaahanmuuttajia, rikolliskaupunkien naapurissa ja liberaalien aselakien alla.

Kaupungit ovat sitä turvallisempia mitä enemmän niissä asuu maahanmuuttajia, kriminologi Jack Levin kertoo, ”San Diego, Laredo, El Paso, …”.

”Lukuisat tutkimukset sadan vuoden ajalta osoittavat, että maahanmuuttajat tekevät vähemmän rikoksia kuin syntyperäiset”, kertoo kymmenien tieteilijöiden kirje George W. Bushille. Rubén G. Rumbautin mukaan myös laittomat maahanmuuttajat tekevät vähemmän rikoksia, etenkin väkivaltaisia rikoksia.

Keskilännessä arabit on otettu avosylin vastaan, mistä on tullut menestystarina. Italialaiset ja irlantilaiset otettiin aikanaan vastaan nihkeästi: ”italialaisten ei kannata hakea” tai ”ei irlantilaisille”, ja he tekivätkin valtaväestöä enemmän rikoksia.

Ulkomaalaisten rikollisuus Suomessa

”Ranska ja Saksa ovat avoimen vihamielisiä arabeja kohtaan”, ja siellä arabit tekevät valtaväestöä enemmän rikoksia kuten Suomessakin – vain keskimäärin, suurin osa ei tee rikoksia.

Suomalaisia on 97,9 % asukkaistamme ja 97,3 % (selvitettyjen) rikostemme syyllisistä. Irakilaisista rikollisia oli suhteellisesti kolminkertainen määrä (hyvin pieni osa sekin), muista kansallisuuksista suhteessa pienempi määrä, VS kertoi aiemmin ja ehdotti, että eurooppalaista työmarkkinasääntelyä tulisi keventää, jotta meilläkin maahanmuuttajat ja suomalaiset työttömät saisivat töitä eivätkä syrjäytyisi rikolliselle uralle. Jos matalapalkkatöitä ei sallita, monien maahanmuuttajien työuratikkaista puuttuvat ensimmäiset tikkaat, he eivät opi suomalaisille tavoille eivätkä saa kerrytettyä ammattitaitoa tuottavampiin tehtäviin.

Meidän pitäisi pystyä vähintään samaan kuin USA arabienkin suhteen. Tämä ei ole kehotus lisätä maahanmuuttoa ennen työmarkkinoiden liberalisointia. Maahanmuuttajien sosiaaliturvakin voisi kertyä vasta palkoista maksetuista sosiaaliturvamaksuista, poikkeuksena välttämättömimmät pakolaiset.

The El Paso Miracle (Reason 6.7.2009 maahanmuuttajien alhaisemmasta rikollisuudesta USA:ssa)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s