Vihreä lanka sensuroi keskustelua feminismistä

Vihreä lanka poisti kommentteja ja kokonaisen keskustelun, joissa miesten tasa-arvon kannattajat esittivät asiallisesti faktoja ja mielipiteitä, koska keskustelu paljasti itseään feministeiksi kutsuvien naissovinistien näkökulmasta ikäviä tosiasioita. Nimimerkki mainitsi sensuurista toisessa keskustelussa, ja se mainintakin poistettiin.

Artikkelin kommenteissa ei edes tuotu esiin sitä, että ainakin kolmen eri tilaston mukaan noin 40 % parisuhdeväkivallasta kohdistuu miehiin (esimerkiksi lasten kyselyissä raportoimasta parisuhdeväkivallasta 44 %) ja nykyään miesten harjoittama väkivalta on vähentynyt niin paljon, että nuorissa suurin osa parisuhdeväkivallasta kohdistuu miehiin, esimerkiksi seurustelevista 15-16-vuotiaista 5 % pojista ja 1 % tytöistä oli lyöty tai potkittu toistuvasti (edes kerran 9 % ja 2 %), ja lievemmässäkin väkivallassa luvut olivat samansuuntaisia.

Naisten harjoittama parisuhde- ja perheväkivalta

Feministi, hallintotieteiden tohtori Pasi Malmi on tutkinut sukupuolittunutta väkivaltaa ja todennut:
”Kansallisessa uhritutkimuksessa (2007) todetaan, että 32 % LÄHISUHDEVÄKIVALLAN UHREISTA ON NAISIA. – – Saksassa ja Englannissa, joissa on todettu että noin 40-50% parisuhdeväkivallasta kohdistuu miehiin. – – Kansalliseen uhritutkimukseen – – mukaan 1.6% miehistä ja 1.2% naisista oli vuonna 2003 joutunut lähisuhdeväkivallan uhriksi (siis 58 % uhreista miehiä).

”[Stakesin (THL)] Hilmo-rekisteri, jonka mukaan 65% sairaalassa hoidetusta parisuhdeväkivallasta on miehiin kohdistuvaa väkivaltaa [miehiä siis lyödään enemmän mutta he eivät kehtaa ilmoittaa naisten lyöneen heitä?]

– asevelvollisille suoritettu Daphne-kysely, jonka mukaan 16% miehistä on joutunut naisystävänsä lyöntien kohteeksi ja vain 1% vastaajista ilmoitti itse lyöneensä naisystäväänsä.

– Tasa-arvobarometrissa 2008 julkaistu tieto siitä, että 4% miehistä ja 2% naisista pelkää joutuvansa väkivallan uhriksi oman kotinsa seinien sisäpuolella.

– Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen julkaisema tieto, jonka mukaan 0.8% miehistä ja 1.2% naisista pelkää puolisonsa tai avopuolisonsa taholta itseensä kohdistuvaa väkivaltaa. (Pelkääjistä 40% miehiä).

– Lapsiuhritutkimus, jonka mukaan 4% lapsista on nähnyt äitiin kohdistuvaa vakavaa väkivaltaa ja 3% lapsista on nähnyt isään kohdistuvaa vakavaa parisuhdeväkivaltaa viimeisen vuoden aikana.”

Vihreät naiset: mies ei voi olla feministi

Vihreiden naisten pääsihteeri Sirpa Hertell ilmoitti, että miehet eivät voi olla feministejä, vaikka kuinka kannattaisivat naisten aseman parantamista tai tasa-arvoa. Hän ei ole vastannut kysymykseen, voiko transseksuaali nainen olla feministi ennen tai jälkeen leikkauksen.

Uutiseen liittyvässä keskusteluketjussa nimimerkki Glowing ilmoitti: ”olette ilmeisesti poistaneet kokonaan aloittamani viestiketjun ’Lakisääteinen feminismi'”. Toisessa kommentissa hän ilmoitti, että alla mainitun artikkelin keskusteluketju on sekin poistettu, mutta nyt tämäkin Glowingin ilmoituskommentti on poistettu. Seuraavassa on Googlen välimuistista jälkipolville tallennettuna tuo jälkimmäinen sensuroitu keskustelu. Sitä ennen pari Glowingin kommenttia on toistettu alla siltä varalta, että nekin on jo poistettu, kuten edellisille tätä kirjoitettaessa kävi. Aivan ensimmäisenä kuitenkin siteerataan tuoreimmin selityksittä poistettua kommenttia:

”Vihreä lanka sensuroi keskustelua feminismistä
Sensuurin vastustaja | 27.08.2009 12:21
Vihreä lanka sensuroi vähän väliä Glowing-nimimerkin viittauksia Vihreän langan harjoittamaan sensuuriin.

Mikäli sensuroija poistaa tämänkin kirjoituksen, vaadin häntä esittämään tällä palstalla yksityiskohtaisen perustelun poistolle.

Alla mainitussa linkissä on tarkemmat tiedot tapauksesta.
https://vapaasana.net/huomioita/2009/08/vihreä-lanka-sensuroi-keskustelua-feminismistä”

Glowing

Äiti lyö omaa lastaan useammin kuin isä (Jyväskylän kaupunkilehti 12.8.09; tyypilliseen tapaan miehen lyödessä se on miehen vika ja naisen lyödessä nainen onkin uhri)

[Tuo Glowingin kommentti oli poistettu jo ennen tämän kirjoittamisen aloittamista, mutta moderaattorilta oli jäänyt huomaamatta, että se esiintyi vahingossa toisen kirjoittajan siteeraamana.]

Meillä ei läimimistä käyttänyt kumpikaan vanhemmista.
Mutta kaveripiirin kertoman perusteella kaikkein yleisin toimintamalli oli se, että äiti ulkoisti väkivaltatoiminnan isän tehtäväksi: ”Odotapas kun isä tulee kotiin niin saat selkääsi!”
Siinä oli sitten isillä valinnanvaraa kun päätös oli jo tehty; fiksuin patriarkaatti viittasi kintaallaan muijen kouhotukselle, vähemmän vahvat ja matriarkaatin alla elävät tottelivat lömiskäskyjä kuuliaisesti.
…semmonen tilaaja-tuottajamalli…


…Niin voisiko Paappa ”arkijärjellään” hyväksyä myös tällaisen lauseen lasten pahoinpitelyistä?:

”Tämäntyyppinen väkivalta on siis yleistä ja sitä voidaan tässä mielessä pitää yleisenä osana monien suomalaisten naisten identiteettiä. Kyse ei siis ole vain muutamasta poikkeavasta yksilöstä.”


Kevät Nousiaisen Julistus ja vihreiden Uskontunnustuksia F-aatteelle


”…naisetkin ovat kykeneviä väkivaltaan”
Jaa, Heidi Hautala käyttää termiä; joskus myös naiset ”turvautuvat” väkivaltaan…

”kykenevät,turvautuvat”
Suomalaiset miehet sen sijaan ”tappavat naisia läjäpäin”

Mutta vakavasta väkivallasta miehiä kohtaan heiveröiset naiset ”kykenevät” 40%:n osuuteen kliinisten tutkimusten mukaan. Lapsia kohtaan tehdyssä väkivallassa naiset muodostavat enemmistön (niinku turvautuessaan marginaalisesti siihen miestapaiseen käyttäytymiseen).

”Perinteisesti parisuhdeväkivaltaa on pidetty miesten lajina, mutta feministien sisukas uurastus naisten väkivaltaisuuden lisäämiseksi on tuottanut hedelmää”
http://takkirauta.blogspot.com/2009/08/vakivaltautuminen-ja-vaara.html

Artikkeli

Jeff Hearn teki miehen työn 20.8.2009
[Tuon linkin kohdalta kommentit on jo poistettu, alla kopiot niistä, ensin pari otetta artikkelista.]

RUOSINKIELISEN kauppakorkeakoulun Hankenin professori Jeff Hearn on palkittu Miehen työ 2009 -palkinnolla. Palkinnon jakaa vuosittain tasa-arvoasiain neuvottelukunta Tane.”

”Hearn on ollut perustamassa Suomessa Profeministimiehet -kansalaisjärjestöä sekä ollut käynnistämässä naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista White Ribbon -kampanjaa.”

”Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja Heidi Hautala luovuttaa palkintona kuvataitelija Heta Kanasen taideteoksen Jäniksen syksy.”

”Miehen työ palkinnolla Tane haluaa osoittaa, että tasa-arvo on sekä naisten että miesten asia.”

Kommentit

[Korostus toimituksen.]

Vitsi?
Nimetön | 20.08.2009 17:37
Siis jos tämä on vitsi, se on huono vitsi. Palkitaan ihmisiä, jotka aktiivisesti toimivat lapsen ja siinä sivussa miesten edun vastaisesti. Kudotaan valheiden verkkoa tasa-arvoa raivokkaasti vastustavien feministein ja heidän tolkuttomien patriarkaattiteorioidensa hyväksi. Inhottavaa!

huomauta kommentista
Miehen Työ – Jeff Hearn
Glowing | 20.08.2009 17:51
Että vitsi. Tervetuloa todellisuuteen.

Feministi Heidi Hautala toki sopii mitä parhaiten luovuttamaan palkinnon feministi Jeff Hearnille tästä ”miehen työstä”.

Voi Jeesus… Voiko tätä enää ylittää? Ihan varmasti voi, odotetaan.

Jeff Hearn:
”Usko, toivo, hakkaus – tutkimuksessa todettiin, että 50 % kaikista jo päättyneessä suhteissa eläneistä naisista oli joutunut entisen kumppaninsa väkivallan tai uhkailun kohteeksi.
Tämäntyyppinen väkivalta on siis yleistä ja sitä voidaan tässä mielessä pitää yleisenä osana monien suomalaisten miesten identiteettiä. Kyse ei siis ole vain muutamasta poikkeavasta yksilöstä.”

– Yleinen osa
suomalaisen miehen
identiteettiä –

huomauta kommentista
Suomen Amnesty ja Jeff Hearn käräjille ihmisoikeusrikkomuksista?
Antti Heiskala | 20.08.2009 19:28
Tässä oma vastineeni tuosta ”Miehen työstä”:

Suomen ”Amnesty”, Jeff Hearn, Heidi Hautala ja TANE käräjille ihmisoikeusrikkomuksiin kiihottamisesta?

Tarkoituksellisesta, omaa etua tavoittelevasta Kansanryhmää vastaan kiihottamisesta ja Syrjinnästä

http://www.lapsenoikeus.info/suomen-amnesty-tane-ja-jeff-hearn-karajille…

antti heiskala
http://www.lapsenoikeus.info

huomauta kommentista
Aikaisempia ”Miehen töitä” – rakenteellista väkivaltaa
Antti Heiskala | 20.08.2009 19:52
”MIEHEN TYÖ”-palkinto 2002

”Tänä vuonna Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan miesjaosto on päättänyt esittää palkinnonantoa miestutkija Arto Jokiselle. Jokinen on pyrkinyt pitkään edistämään kriittisen miestutkimuksen vakiinnuttamista ja järjestäytymistä. Hän on toiminut muun muassa kriittisen miestutkimuksen koordinaattorina. Kirjassaan Panssaroitu maskuliinisuus (Tampere University Press, 2000) hän on selvittänyt miesten ja väkivallan kytköksiä antaen näin lisäpontta aktivistien työlle….”

…..”Erityisesti perinteiseen miehisyyteen ja sukupuolijärjestelmään kyseenalaistavasti suhtautuva kriittinen miestutkimus mahdollistaa miesten tutkimisen” …….

…..”Tilaisuuden jälkeen samassa tilassa jatketaan Miesten rooli tasa-arvossa ja feminismissä – paneelilla…”

…………………………………………

”MIEHEN TYÖ”-palkinto 2003

”Miehen työ -palkinto Jussi Nissiselle SETA:sta”

Tasa-arvoasiain neuvottelukunta palkitsee vuosittain tasa-arvotyötä tehneitä miehiä. Näin pyritään osoittamaan, ettei tasa-arvo ole vain naisten asia, vaan koskettaa monin tavoin myös miehiä. Samalla kannustetaan myönteisen esimerkin antaneita miehiä jatkamaan työtään.”…

”Tänä vuonna Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan miesjaosto on päättänyt esittää palkintoa Jussi Nissiselle, joka toimii Seksuaalinen tasavertaisuus eli SETA ry:n pääsihteerinä. Hän on pitkäaikainen ihmisoikeusaktivisti, joka on työskennellyt kolmisenkymmentä vuotta sen eteen, että miesten ja naisten moninaisuus ja erityisesti homo- ja biseksuaaliset sekä transsukupuoliset ihmiset huomioitaisiin yhteiskunnan palveluissa ja että heidän asemansa tunnustettaisiin tasa-arvoiseksi. Samalla hän on pyrkinyt laajentamaan mielikuvaa ihmisten, miesten ja naisten, seksuaalisuudesta ja sukupuolesta. Nissisen työ seksuaalisuuden, sukupuolen ja perhemuotojen moninaisuuden puolesta on tärkeä osa tasa-arvon puolesta tehtävää työtä.”…

…………………………………………

”MIEHEN TYÖ”-palkinto 2004

”Miehen työ -palkinto ohjaaja, kirjailija Reko Lundánille
15.6.2004

Taide tasa-arvon edistäjänä

……”Tasa-arvoasiain neuvottelukunta korostaa, että taiteen avulla voidaan merkittävällä tavalla käsitellä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa, joka on viime vuosina Suomessa saanut osakseen kasvavaa huomiota.”…

:a(

http://www.lapsenoikeus.info/suomalaista-rakenteellista-vakivaltaa-STM-T…

Sent: Monday, November 13, 2006 2:40 PM
Subject: Tasa-arvoministerimme jakoi Vuoden Isä – palkinnon isänsä surmaavasta pojasta väitöskirjansa tehneelle Hannu Säävälälle

http://www.lapsenoikeus.info/tasa-arvoministerimme-jakoi-vuoden-isa-palk…

:a[

huomauta kommentista
Ei voi olla totta!
Joku Raja | 20.08.2009 19:53
Jeff Hearn on kieltämättä kunnostautunut oman sukupuolensa demonisoimisessa, ihan normaalin ja terveen maskuliinisuuden avoimessa halveksimisessa, ja feministiseen paradigmaan nojaavan ”sukupuolistuneen väkivallan” propagandan levittämisessä. Tämä on siis nähtävästi TANElle ja Heidi Hautalalle mieluista ”Miehen Työtä”

TANE ja STM:n Tasa-arvoyksikkö ovat toki aidosta tasa-arvosta puhuttaessa olleet suuri vitsi (joka ei tosin naurata), mutta tämä palkinto on paitsi isku vasten todellisen tasa-arvon kasvoja, myös mielestäni puhdasta v..uilua.

huomauta kommentista
Äärimmäisen huono vitsi, rikollista toimintaa
valtioterrori | 20.08.2009 22:17
Suomen valtion tasa-arvopolitiikka on muuttunut Tarja Halosen ja tasa-arvoasiain neuvottelukunnan ansiosta aivan DDR:n meininkiä muistuttavaksi terroriksi. Mahdollisimman huonoksi vitsiksi.

huomauta kommentista
miesvihaa?
Nimetön | 21.08.2009 0:28
Onko tässä itse asiassa kyse palkinnonjakajien miesvihasta?

huomauta kommentista
Itseään inhoavat miehet valtion roolimalleina
Hautalan voisi erottaa | 21.08.2009 3:20
Aivan puhtaasta miesvihasta on kyse niin palkinnon antajien kuin palkinnon saajienkin puolelta.

huomauta kommentista
Kuin märkä rätti päin kasvoja
Turo | 21.08.2009 11:09
Se, että suomalainen tasa-arvoviranomainen palkitsee Jeff Hearnin, on kuin pilkkaa kaikkia suomalaisia miehiä (ja kaikkia muitakin todellisesta tasa-arvosta kiinnostuneita) kohtaan.

Kannattaisi tutustua Hearnin esittämiin ajatuksiin liittyen miehiin ja miettiä, edistävätkö hänen tarjoamansa jäsennykset todella tasa-arvon kehittymistä Suomessa.

huomauta kommentista
Kovin valitettavaa
mies.asia | 21.08.2009 12:19
On harmillista, että tasa-arvon edistämisen nykytila kiteytyy tällaisen palkinnon antamiseen henkilölle, joka ei edes yritä nostaa miesten tasa-arvo-ongelmia esille, vaan päinvastoin yrittää syyllistää kaikkia miehiä ja osallistuu kyseenalaisia faktoja käyttäviin kampanjoihin.

Profeministinen näkökulma on vahvasti ideologinen.

”Miehen työ palkinnolla Tane haluaa osoittaa, että tasa-arvo on sekä naisten että miesten asia”

Kuten sanottu, Tane haluaa näemmä osoittaa palkinnolla ja sen historilla lähinnä sen, että naisten tasa-arvo on molempien sukupuolten asia, miesten tasa-arvo ei ilmeisesti ole kenenkään asia.

Tai ei ainakaan valtiollisen koneiston.

http://mies.asia/

huomauta kommentista
Kuvottavaa ”tasa-arvo”-politiikkaa
jmit | 21.08.2009 12:35
Niin annettiinhan miehentyö-palkinto kerran sellaisellekkin miehelle, joka oli tehnyt väitöskirjan isänsä murhanneesta pojasta. Haluttinkohan tällä korostaa sitä, että poika oli tehnyt miehentyön, vai mitä siinä haluttiin viestittää?

huomauta kommentista
Joku raja
Nimetön | 21.08.2009 13:37
Onkohan jossain sellainen raja, jonka ylitettyään feministit ja profeministit menettävät uskottavuutensa niin laajoissa piireissä, että joutuvat perääntymään? Että yleisön odotettavissa oleva viha estäisi tässä uutisoidun tapaiset iskut vasten tasa-arvon ja säädyllisyyden kasvoja.

Selvästi on havaittavissa, että suuri joukko on jo kyllästynyt valheisiin ja vihanlietsontaan.

Silti tietoisuus feminismin antisosiaalisesta luonteesta ei ole tavoittanut esim. toimittajia. Aika säännöllisesti naisten väkivaltaisuudesta kertovien uutisten yhteydessä toimittajat tuntuvat olevan aina vain yllättyneitä, vaikka on tiedetty jo vuosikausia, että naiset ovat määrällisesti miehiä väkivaltaisempia parisuhteessa.

Opetetaanko feministien propagandaa jossain toimittajakoulutuksessa vai mistä johtuu, että totuus vain ei tavoita toimittajia? Ovatko suomalaiset toimittajat vain niin selkärangattomia, että eivät uskalla lähteä valtiovallan erityissuojelussa olevan liikkeen kimppuun? Vai pelätäänkö feministiverkostojen kostoa?

huomauta kommentista
”Taustalla Tanen miesjaoston
Glowing | 21.08.2009 16:02
”Taustalla Tanen miesjaoston puheenjohtaja Kari Uotila”

Että tämä mieserityinen Kari Uotila siellä maireasti hymyilee taustalla 🙂

huomauta kommentista
Orwellilta puuttui mielikuvitusta
Joku Raja | 21.08.2009 16:10
Ei olisi liikaa toivottu ja olisi kaikille selkeintä, että palkinnon nimi muutettaisiin. Nimi voisi jatkossa olla:
”Vuoden profeministi” tai
”Vuoden naisasiamies”

Mikäli näin ei tehdä, ja koska uusien sääntöjen mukaan tuo palkinto voidaan myöntää myös naiselle, niin käytössä oleviin palkinnon kriteereihin sopivia kandidaatteja olisivat mielestäni ainakin Anne Moilanen, Pia Puu Oksanen, Kaarina Kailo ja Akuliina Saarikoski.

”Miehen työ palkinnolla Tane haluaa osoittaa, että tasa-arvo on sekä naisten että miesten asia”.
Huutonaurua!
Orwellilainen uuskieli elää vahvempana kuin koskaan!

huomauta kommentista
Kari Uotille vaan kovasti
Glowing | 21.08.2009 17:52
Kari Uotille vaan kovasti terveisiä mainiosta valinnastaan.
etunimi.sukunimi.at eduskunta.fi

huomauta kommentista
spostikorjaus
Nimetön | 21.08.2009 18:18
kari.uotila, jos haluaa palautteen menevän perille.

Tosin tuskinpa herran pää kääntyy oudosta profeministisestä vakaumuksestaan.

huomauta kommentista
Onko valhetelu maan tapa?
Nimetön | 21.08.2009 18:49
Kun lukee White Ribbonin sivuja siellä on järkyttäviä eli tyypillisiä feministisiä valheita suomalaisen miehen väkivaltaisuudesta. Jeff Hearn myös valehtelee Amnestyn vihakampanjan ”Joku raja” sivuilla.

Täytyyhän palkinnon antajien tietää näistä valheista, ja silti palkinto annetaan.

Mitä voi tasa-arvoa ja totuutta kunnioittava kansalainen tehdä? Miten toimia näitä yhteiskunnan vihollisia vastaan?

Veroja ei voi jättää maksamatta, joten sitä osallistuu tahtomattaan valhekampanjoihin ja vihanlietsontaan TANE:n, NYTKIS:en ja sen sellaisten kautta. No, Amnestyn tukemisen voi sentään lopettaa … vai — kauhea ajatus herää — onko Amnestynkin vihanlietsonta rahoitettu verovaroilla?

huomauta kommentista
Lapselta lailla kielletty isä – kiitos Jeff Hearn.
Antti Heiskala | 21.08.2009 21:56
jmit: ”Niin annettiinhan miehentyö-palkinto kerran sellaisellekkin miehelle, joka oli tehnyt väitöskirjan isänsä murhanneesta pojasta.”

Ei vaan isänsä murhanneesta pojasta kirjan kirjoittanut mies sai ”Vuoden Isä”-palkinnon, jonka silloinen ”tasa-arvoministeri” Tuula Haatainen myösi, isänpäivänä, vain kuukausi sen jälkeen kun eduskunta ( mm. kaikki vihreiden kansanedustajat ) oli äänestänyt lapselta isän jo lailla kieltävän lain puolesta.

et sillee, meillä
tasa-arvo mallimaassa,
haistakaan paska,
antti heiskala
http://www.lapsenoikeus.info

PS. ”Tasa-arvoasiain” neuvottelukunnan puheenjohtaja Heidi Hautala voisi muuten erota.

huomauta kommentista
Kari Uotila, ei vakuuta miehen työt.
rivot palkitsijat, rivo palkinto | 22.08.2009 1:20
Lopettakaa koko miesjaosto. Parempi olisi olla ilman kuin tuollainen rivo kapolauma.

huomauta kommentista
”Tasa-arvo”tutkimuksen sanastoa
Matti | 22.08.2009 11:31
Käännöksiä niile, joille uutisessa käytetyn sanaston ymmärtäminen aiheuttaa vaikeuksia:

kriittinen miestutkimus = feministisistä lähtökohdista nouseva naistutkimuksen alalaji, usein lähellä parodiaa

sukupuolistuneen väkivallan = vain miehet harrastavat väkivaltaa. Jos naiset niin tekevät, se on patriarkaatin ja yhteiskunnan vika

profeminismi = ideologinen näkökulma, todellisen tasa-arvon irvikuva

miehen työ = naisnäkökulman, naisten yhteiskunnallisen vallan ja kuvitteellisen uhriaseman edistäminen miesten ongelmista välittämättä

huomauta kommentista
Jeff Hearn – lapseen ja mieheen kohdistuvaa väkivaltaa
Antti Heiskala | 22.08.2009 13:37
Jeff Hearn 21.8.2009
/ Profeminismiehet:

Miesten ”perheväkivalta” sisältää myös miesten väkivallan lapsia kohtaan. Miesten väkivallan yhteydet heidän tuntemiinsa naisiin ovat moninaiset. Esimerkiksi, miesten väkivaltaan naisia ja äitejä kohtaan saattaa liittyä väkivaltaa näiden lapsia kohtaan, samaan tai eri aikaan. Väkivallan todistaminen, vanhempien tekemänä tai heitä kohtaan voi myös olla pelottavaa ja vahingollista lapsille. Lasten pahoinpitelyä voidaan käyttää keinona naisia vastaan tai lapsia voidaan käyttää hyväksi, jotta päästään pahoinpitelemään naisia.

Jeff Hearn

Tuo mies on kiireellisen avun tarpeessa.

………..

SUOMALAINEN PERHEVÄKIVALTA
tilastoja viime vuosilta

Kuopio 08.11.2002 Kari Karkola,
lääninoikeuslääkäri, dos.

”Lapsen kuolemaan johtanut väkivalta:

lapsi ———————tekijä

lapsen ikä —- äiti ——– isä ——- muu

alle 1 v ——— 73 %——- 23 %——-4 %

1- 4 v ———– 63 %——- 29 %——-8 %

5-14 v ———- 41 % ——-53 % ——6 %”

………….

uudempia tilastoja:

”Alle 15-vuotiaiden lasten surmat 2002-2006:

Äidin surmaamia 18
Isän surmaamia 10
Muut tekijät 4
Alaikäinen veli 1”

…….

Toivon, että tämä ”tasa-arvo”asiain neuvottelukunnan Jeff Hearnille myöntämä häpeällinen ”Miehen työ”-palkinto on se viimeinen pisara joka aloittaa ”tasa-arvo”elimien aivan täydellisen remontin. Sitä ainakin lähden vaatimaan.

Tällaisenaan valtiolliset tasa-arvoelimemme ovat toimenkuvansa aivan täydellinen irvikuva – ja kaikki myös tietävät että näin on – valtiolliset Valehtelu- ja Syrjintäelimet.

Syrjinnän kohde on ollut mies, mutta pahinta jälkeä ”tasa-arvoelimemme” ovat saaneet aikaiseksi lapsille. Turvattomuutta, oikeudettomuutta, välinpitämättömyyttä, ihmisoikeusloukkauksia, lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa, johon ei apua ole ollut saavilla, kun ”tasa-arvoelimien” on pitänyt omia (lesbo)feministisiä päämääriään ajaakseen kieltää mm. kaikki se kaltoinkohtelu jota lapset kohtaavat naisten taholta. Päämäärä ( lapsen isän ajaminen ulos perheestä – jo toteutettu ) on pyhittänyt keinot, ja uhreja tulee satamäärin joka vuosi.

http://www.lapsenoikeus.info/naisjarjestojen-antamia-tiedotteita-vakival…

http://www.lapsenoikeus.info/haaste-julkiseen-vaittelyyn-suomalaisesta-t…

http://www.lapsenoikeus.info/KANTELU-OIKEUSKANSLERILLE-lapsen-oikeuksien…

kirjoitti Suomen setavallassa,

mies joka ei tule koskaan saamaan mitään palkintoa, vaan todennäköisemmin ”kamppailulajeja harrastavien” omien sanojensa mukaan ”intellektuellien” profeministimiesten ( kuten Jouni Karhu ) antamia tappouhkauksia,
ei mies erityinen,
antti heiskala
http://www.lapsenoikeus.info

huomauta kommentista
The Mother of all Violence
Antti Heiskala | 23.08.2009 13:05
”The Mother of all Violence”

( Loin tämän käsitteen juuri nyt, ja olen siitä ylpeä. Mahtaako olla aiemmin missään käytetty, koskien lapseen kohdistuvaa väkivaltaa? )

The Mother of all Violence and Professor Jeff Hearn

Etenkin henkistä väkivaltaa suosiva professori Jeff Hearn puhuu muka perheväkivallasta, mutta kas vain kun professori ei ”perheväkivaltaa käsitellessään” ota mukaan vielä tilastoja sodissa kuolleista/ tapetuistakin miehistä.
Perheväkivallasta puhuessaan professori Jeff Hearnille ei sen sijaan tule mieleenkään ottaa esille tilastoja siitä väkivallasta joka on väkivallan siemen: ”The Mother of all Violence” – eli lapseen kohdistuva väkivalta.

Luonnollista on, että miehiin kohdistuvalla väkivallalla ei professori Jeff Hearnin laskelmissa ”perheväkivallasta” ole sijaa. No, tähänkin löytyy selitys: Professori Jeff Hearnin mukaan isä ei varmasti perheseen edes kuulukaan, paitsi silloin kun häntä on syyllistettävä ja alennettava. Tämä ilahduttaa erityisesti tasa-arvoviranomaisiamme, ja nyt jo palkinnon arvoisesti!

:a[
antti heiskala
http://www.lapsenoikeus.info

huomauta kommentista
Jeff Hearnen käsitys totuudesta
Nimetön | 23.08.2009 13:50
Jeff Hearn:
”Yhteenvetona, kansainvälinen tutkimusaineisto, jonka professori John Archer, yksi johtavista väkivaltaa tutkivista psykologeista, on koonnut katsaukseensa, osoittaa, että väkivaltaan liittyy sukupuolinen epäsymmetria ja 90% kaikesta väkivallasta (julkisessa tilassa, kodissa ja sen liepeillä sekä läheisissä suhteissa) tekevät miehet.”

John Archer:
”Together with previous meta-analyses involving aggregate CTS and injury data (Archer, 2000a), it supported the view of researchers such as Johnson (1995) and Straus (1997, 1999) that, in such general samples, perpetrators of physical aggression can be male or female. The present analyses extended the previous ones to indicate that it is not only low-risk acts that are perpetrated by women, but that a substantial minority of endorsements of ‘‘beat up’’ and ‘‘choke or strangle’’ involved women perpetrators […] The present analyses indicate that men are among those who are likely to be on the receiving end of acts of physical aggression.”

Nyt odotamme, että Vihreän Langan tutkivat journalistit pistävät Jeff Hearnen tilille tai vähintään oikaisevat väitteet naisten väkivaltaisuuden marginaalisuudesta.

No joo, hehe, vitsi vitsinä. Ennemmin kai taivas putoaa niskaan kuin Vihreä lanka julkaisee feminismiin kriittisesti suhtautuvan artikkelin. Jatkakoon valehteluaan!

Mutta todella hienoa olisi, jos joku kriittinen ja totuuteen pyrkivä julkaisu kysyisi Hearneltä, miksi hän lietsoo valheilla rasististyyppistä vihaa suomalaista miestä kohtaan.

Samalla hän johdonmukaisesti pyrkii kätkemään naisten väkivallan, mikä johtaa tarpeettomaan kärsimykseen. Eiväthän viranomaiset usko naisten väkivaltaisuuteen vaan peräti palkitsevat tuon väkivallan piilottelijoita. Siksi he eivät osaa siihen puuttua vaan kohdistava huomionsa miehiin, jotka ovat ”lähes aina todellisia syyllisiä” puolivirallisen totuuden mukaan.

Myös niillä, jotka vaikenevat feministien ja heidän apupoikiensa valheista, on verta käsissään. Media on selkärangaton, jos ei näihin valheisiin vihdoin puutu …

huomauta kommentista
Vainko miehet ovat väkivaltaisia?
Nimetön | 23.08.2009 14:03
Hupaisasti juuri samoihin aikoihin, kun Hearnen valheellinen propaganda virallisesti ja Heidi Hautalan prestiisillä palkittiin, julkaistiin tutkimus, jonka mukaan poikaystäviään pahoinpiteleviä tyttöjä on moninkertainen määrä ”päinvastaisiin” tapauksin verrattuna. Vielä suurempi ero oli tutkittaessa jatkuvaa väkivaltaa.

Mutta olisiko niin, että suomalainen nainen on poikkeuksellisen väkivaltainen? Ehkä Jeff Hearnen kulttuuripiirissä naiset tosiaan ovat enkeleitä.

John Archer on tehnyt asiasta satoja tutkimuksia tarkastelevan meta-analyysin. Sen mukaan tilanne tuskin on suuressa maailmassa kovin erialinen. Nainen nyt vain turvautuu väkivaltaan heterosuhteissa miestä useammin:

”Psychologist John Archer reviewed hundreds of studies and concluded, “Women were slightly more likely than men to use one or more act of physical aggression and to use such acts more frequently.” [Source: John Archer: Sex differences in aggression between heterosexual partners: A meta-analytic review. Psychological Bulletin, Vol. 126, No. 5, pages 651-680]”

Puistattavaaa on, että Vuoden Työmies Jeff Hearn on vedonnut juuri Archeriin väittäessään, että mies on syyllinen lähes kaikkeen parisuhdeväkivaltaan.

huomauta kommentista
Feminismi toimii samojen
Lasse Kallo (Kittilä) | 23.08.2009 15:33
Feminismi toimii samojen lainalaisuusien mukaan kuin muutkin ismit. Ismi muototuu enemmistön tarpeita palvelevaksi. Muussa tapauksessa ismi kuihtuu, kuolee pois.

Terveisiä Mäntyniemeen.

Linkkejä:
Sama keskustelu Googlen välimuistissa (kadonnee lähiaikoina)

Äiti lyö omaa lastaan useammin kuin isä (Jyväskylän kaupunkilehti 12.8.09; tyypilliseen tapaan miehen lyödessä se on miehen vika ja naisen lyödessä nainen onkin uhri)
Vihreät naiset vastustavat miehiin kohdistuvan väkivallan selvittämistä (koska se muka on niin vähäistä, mitä ei voida todistaa valheeksi, jos sitä ei saa ikinä tutkia – ikuinen kehä)

VS: Ellei kannata miesten tasa-arvoa, ei ole feministi
VS: Feministit tappajia ja naisten sortajia tukemassa
VS: Anna Kontula: prostituoidun valintaa on kunnioitettava; valtavirtafeminismimme on Dvorkinin saastuttamaa
VS: sukupuoli-kategorian artikkelit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s