Maahanmuuttoa ei pidä estää – eikä houkutella rahalla

Lähi-idässä tai Pohjois-Afrikassa syntyneet syyllistyivät raiskausrikoksiin 18-kertaisesti, pahoinpitelyrikoksiin 6-kertaisesti, henkirikoksiin 3-kertaisesti kantaväestöön nähden. Jos ihmisiä ei houkuteltaisi Suomeen rahalla vaan maksettaisiin ei-kansalaisille vain samanlainen sosiaaliturva kuin pakolaisleireilläkin, maahan tulisivat vain ne, jotka oikeasti haluavat ja jotka uskovat sopivansa Suomeen, voivansa elättää itsensä.

Kuten Singaporessakin, jokaisella voisi olla perustili, jonne menee osa henkilön veroista. Niin kauan kuin omalla perustilillä on rahaa, sieltä voisi nostaa ”ansiosidonnaista” lisää sosiaaliturvaan, suomalaiset ja ulkomaalaiset.

Jos ulkomaalaisia halutaan auttaa enemmän, maksetaan se raha ”lähialueiden” leireille, ei Suomeen-muuttopalkkiona, ellei haluta Suomeen entistäkin muukalaisvastaisempaa ilmapiiriä ja mässäilevämpiä raiskauskohuja.

Samanikäisiin ja -tuloisiin saman alueen kantasuomalaisiin verrattuna raiskaukset ovat vain 13-kertaisia, pahoinpitelyrikokset 3-kertaisia, Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos laskee. Suomen raiskauksista ulkomaalaisten osuus oli 45 %, Aamulehti raportoi vuonna 2011.

Jotkin maahanmuuttajaryhmät kuitenkin tekevät rikoksia kantasuomalaisia vähemmän, ja työperäiset maahanmuuttajat kotoutuvat keskimäärin melko hyvin. Toisaalta edes Jussi Halla-aho ei vastusta työperäistä maahanmuuttoa – moni demari ja vasemmistoliittolainen kylläkin, SAK:n talutusnuorassa.

Maahanmuuttajista ja kantasuomalaisista rikoksiin syyllistyvät useimmiten työttömät. Työmarkkinat pitäisi siis vapauttaa, jotta jokaiselle halukkaalle riittäisi töitä. Työllistyminen yleensä nopeuttaa kotoutumista ja suomalaisen kulttuurin oppimista. Meillä nainen voi liikkua yksin olematta vapaata riistaa toisin kuin monessa muussa maassa. Toivottavasti jatkossakin. Vapaa liikkuvuus on niin naisten kuin ulkomaalaistenkin ihmisoikeus.

Maahanmuutto (Liberalismi.net)

2 kommenttia artikkeliin ”Maahanmuuttoa ei pidä estää – eikä houkutella rahalla

 1. Miksi ihmeessä pitäisi olla muukalaismyönteinen? Toisin sanoen kustantaa kiltisti ja mukisematta (lue pakotettuna, väkivallan uhalla kiristettynä)maahanmuuttajista aiheutuvat kulut eli luovuttaa omaisuutensa muiden käyttöön?

  Kannattaa lukea linkittämästänne Liberalismi.netin maahanmuutto-artikkelista Paleolibertalistien näkemys.

  Tykkää

  • Minusta muiden ei tarvitse olla muukalaismyönteisiä, vaikka se olisikin kivaa.

   Rothbardistit siis haluavat kaiken maan yksityisesti omistetuksi ja suljetuksi. Millä oikeudella nämä jotkut saisivat vallata kaiken maan itselleen?

   Liberalismin perustajan John Locken oikeutus maanomistukselle, Locken proviiso, puolustelee maan valtaamista omaan käyttöön sillä, että muille pitää jäädä yllin kyllin yhtä hyvää maata. Tämä perustelu ei oikeuta ketään valtaamaan nykyistä julkista maata yksityiseen käyttöön. Voidaan erittää korkeintaan kovin kiistanalaisia perusteita sille, miksi jokin porukka saisi muutenkaan omia sen muilta ihmisiltä. Paras on se, että maanomistus tunnetusti hyödyttää kaikkia suunnattomasti, mutta on kiistanalaista, koskeeko se viimeistenkin julkisten teiden ja tilojen yksityistämistä. Maanomistusoikeudesta on keskusteltu täällä: http://www.vapaasana.net/artikkelit/2014/05/maanomistus-on-immateriaalioikeus

   Se, että useimpien asioiden kannattaa olla yksityisiä, näyttäisi löytyvän ainakin täältä: http://www.vapaasana.net/artikkelit/2015/01/omaisuudensuoja-muiden-ihmisoikeuksien-ratkaiseva-edellytys

   Se, että aivan kaiken maan saisi aidata pois muiden käytettävistä, vaatisi todella rankat perusteet sille, että ne viimeisetkin promillenosat pitää saada vallata pois yhteisestä käytöstä. Sellaisia ei tuollakaan linkissä löytynyt.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Lockean_proviso
   ”Nor was this appropriation of any parcel of land, by improving it, any prejudice to any other man, since there was still enough and as good left, and more than the yet unprovided could use. So that, in effect, there was never the less left for others because of his enclosure for himself. For he that leaves as much as another can make use of does as good as take nothing at all. Nobody could think himself injured by the drinking of another man, though he took a good draught, who had a whole river of the same water left him to quench his thirst. And the case of land and water, where there is enough of both, is perfectly the same.”

   Näistäkin syistä on toivottavaa, että tänne tulee lähinnä vain Suomeen sopivimpia, jos lakataan ostamasta maahanmuuttajia Suomeen rahalla mutta sallitaan vapaasti työnteko ja muuttoliike. Vain ilmaista rahaa haluavat menisivät muualle.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s