Venäjän MM-joukkue: uskomaton juoksutilasto, vaikka doping ”on jo lopetettu”

Kuusi eniten 90 minuutissa juossutta ei-venäläistä oli 233 metrin sisällä toisistaan, mutta venäläiset olivat 602, 428 ja 141 metriä heidän yläpuolellaan! Venäjän piti olla surkein joukkue ikinä. Myös vuoden 2014 kisoissa joukkueen kunto oli käsittämätön. Nick Harrisin mukaan Venäjän ex-dopingjohtaja Grigori Rodtshenkov myönsi kaikkien silloisten pelaajien doping-näytteet vaihdetuiksi puhtaisiin. Joukossa on nykyjoukkueen miehiä. Venäjän mestari Zenitissä 2006–2009 pelannut Fernando Ricksen kertoi, että Zenitissä käsittämätön ihmepalautuminen hoidettiin jatkuvilla piikityksillä, myös hänelle.

Mail on Sundayn mukaan Ruslan Kambolov antoi vuonna 2015 positiivisen näytteen, joka vaihdettiin puhtaan urheilijan virtsaan, kuten Venäjän valtion laajassa dopingohjelmassakin. Viime hetkessä Venäjä pudotti Kambolovin kisajoukkueesta. Tämän jälkeen Fifa ilmoitti, että joukkueessa enää olevista ei löytynyt riittäviä todisteita, muita 2014 pelanneita yhä tutkitaan.

Venäjä oli kisojen huonoimman Fifa-rankingin valtio (70.), kaukana Suomenkin takana, ja sen joukkuetta pidettiin surkeana. Maa ei ollut voittanut peliäkään lokakuun jälkeen, mutta nyt se on 8 parhaan joukossa ainoan kerran ikinä ilman Mustaa hämähäkkiä, maalivahti Lev Jashinia (1958-1970), jota on pidetty jopa kaikkien aikojen arvokkaimpana jalkapalloilijana.

Moskovassa joulukuussa suoritetussa arvonnassa Venäjä sai ällistyttävän helpon lohkon. ”Tämä on salaliittoteoreetikoiden jouluaatto, Aftonbladetin Simon Bank julisti lehden livelähetyksessä.” A-lohkossa olivat muiden korien huonoin, toiseksi huonoin ja kolmanneksi huonoin. Todennäköisyys saada puoliksikaan näin helppo lohko on 5 %.

Ottelun 90 minuutissa ilman lisäaikaa Aleksandr Golovin juoksi 602 metriä enemmän ja Aleksandr Samedov 428 metriä enemmän kuin paras ei-venäläinen, Toni Kroos (11 251 m). Seuraava ei-venäläinen oli vain 9 metriä Kroosista ja iso joukko lähempänä kuin Golovin ja Samedov. Sattumaa?

Wadan ex-johtajan mukaan Fifa ei halua kohua ennen MM-kisojen päättymistä, koska kisoissa on kyse miljardeista dollareista. Sen jälkeen lähes varmasti tulee paljastuksia venäläispelaajista.

Fifa ei halua kohua ennen MM-kisojen päättymistä, koska kisoissa on kyse miljardeista dollareista. Sen jälkeen lähes varmasti tulee paljastuksia venäläispelaajista.

Yksi kommentti artikkeliin ”Venäjän MM-joukkue: uskomaton juoksutilasto, vaikka doping ”on jo lopetettu”

  1. ”Venäjä on ollut myös hämmästyttävän juoksuvoimainen ja juoksi alkulohkonsa kahdessa ensimmäisessä ottelussa enemmän kuin yksikään toinen joukkue, yhteensä 233 kilometriä.” https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005740979.html

    ”the chief executive of the United States Anti-Doping Agency, Travis Tygart, who also said Russia must be aggressively tested to safeguard public confidence in the integrity of the World Cup.

    “international rules” stipulated sudden improvements in the sporting arena should always be investigated.

    “Extraordinary performances demand additional tests,” he said.” https://www.telegraph.co.uk/world-cup/2018/06/21/fifa-refuse-reveal-russia-drug-test-numbers-following-hostss/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s