Vapaasana.netin tilanne

Vapaasana.netin artikkeleilla on satoja, jopa tuhansia lukijoita. Kirjoitusten anti kiertää nopeasti myös puolueiden sisäiseen keskusteluun.

Lehden seitsemän vuoden historian aikana on kertynyt melkoinen lukijakunta, joka lehden uudistuttua viime kesän pimennon jälkeen alkoi jälleen elpyä. Uudistus oli välttämätön vanhan lehden teknisten ongelmien vuoksi. Ulkoasu oli niin sidottu tekniikkaan, että siitäkin jouduttiin samalla luopumaan.

Nyt lehdessä on neljä eri palstaa. Artikkelit ja kolumnit ovat lähempänä perinteisiä lehtiartikkeleita, blogijutut nimelleen uskollisina usein jopa lähellä mielipidekirjoitusta, huomiot ovat usein hyvin lyhyitä tiedonjyväsiä, mahdollisesti linkein. Yläpalkista ne löytää eroteltuna, pääsivulla ne ovat samassa sarakkeessa erottelematta, aikajärjestyksessä.

Lehden kaikki vanhat artikkelit on saatu siirrettyä, mutta valitettavasti vanhat linkit eivät toimi. Etsi-toiminnolla löytää tietoa tai mielipiteitä mitä erilaisimmista asioista Leninistä Raamattuun.

Lehden foorumille on valitettavasti päätynyt asiantuntevien kirjoitusten ohella myös hörhötason tekstiä, vaikka kirjautumispakko onkin pahimpia vähentänyt, mutta artikkelien kommentit ovat olleet pääsääntöisesti tyydyttävää tasoa.

Alla voi myös keskustella lehdestä, sen linjasta ja ulkoasusta. Sama onnistuu lehden foorumillakin, ja Tietoa-napista puolestaan voi lähettää postia päätoimittajalle, myös tarjota artikkeleitaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s