Naistutkimus ei esitä sukupuolta koskevia tosiasiaväitteitä

”Naistutkimus ei lainkaan esitä sukupuolta koskevia tosiasiaväitteitä”, kertoo sosiaalitutkimuksen menetelmien professori Pertti Töttö (KuY) naistutkimuksen dosentti Tuula Juvosen kirjoittaneen Naistutkimus-lehdessä 3/2007 (HS 1.4.). Juvonen kirjoitti ”naistutkijoiden” nimissä, eikä kukaan naistutkija korjannut väitettä lehden seuraavassakaan numerossa. Töttö arvostelee naistutkimusta mm. tästä epätieteellisyydestä, sanamagiasta ja yliampuvasta heteronormatiivisuuden ”kritiikistä”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s