Yksityinen pysäköinninvalvonta – kysyntää riittää

ParkPatrol keskeytti toimintansa, koska Helsingin hovioikeus kielsi yksityisiltä maanomistajilta maksujen määräämisen autoilijoille. ParkPatrolin asiakkaat valittavat tästä seurannutta väärinpysäköintikaaosta.

Oikeusministeriö on laatimassa lainsäädäntöä yksityisestä pysäköinninvalvonnasta, mikä saattaa muuttaa tilanteen. Mm. ParkCom toimii yhä. Asiakkaat valittavat piittaamatonta väärinpysäköintiä, kun autoilijat eivät enää pelkää joutuvansa maksamaan pysäköinnistä toisten tonteille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s