Ranskan muslimighetoissa on omat lakinsa

Ranskan muslimighetoissa veljettömiä naisia joukkoraiskataan tai poltetaan. Ainakin 70 000:ää nuorta naista on painostettu järjestettyihin avioliittoihin. Ranska karkottaa maasta ääri-imaameja, jotka kutsuvat vaimonhakkausta osaksi islamia, CBS kertoo. Muslimeja on 10 % väestöstä, mutta enemmistövaalijärjestelmän vuoksi heillä ei ole parlamenttiedustajia. Musliminaisten liike pyrkii muuttamaan kulttuuria.

Ongelmien takana nähdään heikko työllisyys. Ranskan sosialistiset työmarkkinat estävät maahanmuuttajien integroitumisen toisin kuin esim. USA:ssa, jossa muslimitkin ovat päässeet paremmin integroitumaan.

VS: Jussi Halla-Aho

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s