Vapaasana.netin päätoimittaja Sampo Syreeni Radio Yle X:ssä

YleX haastatteli Vapaasana.netin päätoimittajaa, kuuntele tästä.

Salpausselän jumalainen nero, Ajatusten Vantaankoski Sampo Syreeni valittiin Vapaasana.netin päätoimittajaksi vuonna 2002 lehden ollessa vasta vuoden ikäinen. Tämä artikkeli on kirjoitettu hänen tietämättään.

Haastattelussa Syreeni edustaa vain libertaristista itseään. Tämän lehden liberaali linja on paljon laajakirjoisempi. Artikkelien lukijakommentit ja foorumikommentit eivät välttämättä mitenkään edusta lehden linjaa. Lukijoita on artikkelista riippuen satoja tai tuhansia.

5 kommenttia artikkeliin ”Vapaasana.netin päätoimittaja Sampo Syreeni Radio Yle X:ssä

 1. Ihan mielenkiintoinen, mutta radiohaastattelut ovat aika heikko vehje ilosanomamme levittämistä ajatellen, sillä yksityiskohtiin ei ole aikaa perehtyä. Tämän takia koko homma jää kuulostamaan hieman utopistiselta. Ehkä meidän pitäisi kerätä jokin kolehti ja ruveta haalimaan tiedotusvälineitä käsiimme.

  Tykkää

   • Yliopisto-opiskelijoiden propagandakielen mukaisesti voitaisiin valtauksen sijasta puhua haltuunotosta, YLEhän on yhteiskunnan omaisuutta eli myös meidän!

    Suomesta puuttuvat rikkaat, jotka voisivat tukea ilkeitä uusliberaaleja pyrkimyksiä. Jenkeissähän esimerkiksi Cato saa mukavasti rahaa varakkailta. Tässä onkin yksi hyvä syy sosiaalidemokraateille pitää rikkaat köyhempinä.

    Tykkää

   • Punarottien ilkeät ”uusliberalistiset” (=sosialidemokrattiset) pyrkimykset meni taas läpi että heilahti, ja nynnyporvaristo voi vain vikistä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s