Vasemmisto hyökkää jatkuvasti mielenosoittajien kimppuun Euroopassa

Uusnatsien kokoontuminen johti 38 poliisin loukkaantumiseen”, Yle uutisoi – ja vastaavasti kaikki muutkin suomalaiset tiedotusvälineet. Taas kerran uusnatsit osoittivat rauhanomaisesti ja väkivallattomasti mieltään ja monta kertaa suurempi 3500 vasemmistolaisen joukkio hyökkäsi raivoisasti heidän kimppuunsa tukahduttaakseen sananvapauden ja demokratian. Koska poliisi yritti taas kerran estää tämän, vasemmisto kivitti poliisia, tappeli ja sytytti tulipaloja. Kymmenet poliisit loukkaantuivat.

Samaa tapahtuu monissa Euroopan maissa Ruotsia myöten: natsikollektivistit yrittävät osoittaa mieltään rauhanomaisesti, ja paljon isompi joukko vasemmistoa hyökkää väkivaltaisesti heidän kimppuunsa.

Lehdet yrittävät otsikoinnissaan saada natsit kuulostamaan syyllisiltä. Paljoon he ovatkin syyllisiä. Myös ainakin osa näistä uusnatseista käyttää muulloin väkivaltaakin, mutta rikollisillekin kuuluu oikeus rauhanomaisiin mielenosoituksiin. Eikö suomalaisessa lehdistössä ole muita sananvapauden puolustajia kuin Vapaasana.net?

Tavan mukaan samaan aikaan järjestettiin toisaalla Hampurissa 10 000 hengen rauhanomainen mielenosoitus natseja vastaan. Hienoa, mutta tuo on epäsuoraa sananvapauden vastustamista, ellei mielenosoitus vastusta sekä natseja että äärivasemmistoa. Sananvapautta pitää puolustaa aina, pahojenkin: ”First they came for the Communists, and I did not speak out…

Antifasismi on nykyään lähes aina peitenimi vasemmiston natsimaiselle ihmisoikeuksien vihaamiselle, joskin se houkuttelee mukaansa viattomiakin.

(Olisin otsikoinut ”Äärivasemmisto hyökkää…”, mutta ministeri Paavo Arhinmäki on äsken läksyttänyt Hesaria siitä, että äärivasemmistoa (Syriza) ei saa sanoa äärivasemmistoksi.)

Lisätietoja:
Hamburg warzone: 700 arrested as leftists clash with neo-Nazis (VIDEO, PHOTOS) globaalin RT-televisiokanavan uutinen aiheesta
”Antifasismi” – kommunismin puolustamista ja katutappelua (Vapaasana.net)
Fasismi ja natsismi eli kansallissosialismi eivät ole yhtä vasemmistolaisia kuin oikea kommunismi mutta kollektivistisempia ja vasemmistolaisempia kuin Vasemmistoliitto, kuten viitatuissa artikkeleissa lähdeviittein osoitetaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s