Arhinmäki vastustaa homovihaa Venäjällä muttei homojen kidutusta Palestiinassa?

Arhinmäki teki kerrankin oikein sateenkaariliputtaessaan Moskovassa. Valitettavasti motiivina olivat irtopisteet eivätkä homot. Arhinmäki ei ole kovistellut asiasta pahempia maita kuten Palestiinaa, jossa homoja kidutetaan. Vuonna 2011 Arhinmäki antoi opetus- ja kulttuuriministeriön 30 500 euron palkinnon Monsp-yhtiölle, jonka räppärit olivat tukeneet ahkerasti Arhinmäen ja Vasemmistoliiton vaalityötä. Ei-vasemmistolaisen Cheekin räpin Arhinmäki haukkui ”sonnaksi”.

Arhinmäki on myös aiemmin jäänyt kiinni nepotismista ja vaalirahojen salaamisesta sekä vihapuheesta.

Iltasanomien päätoimittaja Ulla Appelsin haukkui Arhinmäen tempauksen, koska Arhinmäki vaikenee Venäjän ja muiden maiden vähemmän seksikkäiden vähemmistöjen sorrosta. Hyvä silti, että noiden satojen miinuspisteiden päälle Arhinmäki otti täyden kymmenen pluspistettä teosta vaikkei motiivista.

Arhinmäki on stalinistien kouluttama marxisti, joka sopivissa tilanteissa unohtaa, että Neuvostoliitossa homoja vainottiin vielä paljon pahemmin ja Kuubassa heidät suljettiin Che Guevaran perustamille työleireille toisinajattelijoiden kanssa. Castro oli kuuluisa homovihastaan.

Paavo Arhinmäki (Liberalismi.net)

Yksi kommentti artikkeliin ”Arhinmäki vastustaa homovihaa Venäjällä muttei homojen kidutusta Palestiinassa?

  1. Kommentoin puolen vuotta myöhässä, kun nyt vasta artikkelin luin.

    Stallari-leimakirvestä on turha heilutella faktojen jo muutenkin ollessa omalla puolella. Harmittaa lukea näitä persoonaan halvasta kulmasta käyviä juttuja, jotka sivutuotteenaan leimaavat liberaalit pelkäksi trollijoukoksi. Arhinmäki tuskin on ”stalinistien kouluttama marxisti” – olipa tausta mikä tahansa. Ja jos marxisti olisikin, elämä ja teot kertovat ihan tarpeeksi tyypillisestä vasemmistopoliitikosta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s