Jussi Halla-aho

Kunnallisvaalien ääriharava Halla-ahon mukaan melkein kaikki maahanmuuton ongelmat liittyvät muslimeihin. ”Työperäiset muuttajat tekevät töitä eivätkä ole haitaksi, pakolaiset taas ovat.” (HS 30.11.08)

Kuten Jaakko Hämeen-Anttila on todennut, islamin kirjoituksiin voi perustaa humaanimpiakin näkemyksiä kuin pahimmat äärimuslimit esittävät. Toisaalta suurin osa muslimimaahanmuuttajistakaan ei ole rikollisia. Kuten HS:n vasemmistotoimittajan artikkeli toteaa, Halla-Ahon faktat ovat valikoituja, mutta hänen tekstinsä on sentään älyllisesti melko rehellistä toisin kuin häneen kohdistettu kritiikki, joka on lähinnä ala-arvoista.

Kristityt tekivät kauheuksia ennen valistusaikaa – jossain määrin sen jälkeenkin. Nyt on menossa islamin valistusaika. Ei silti pidä vain odottaa, vaan yhtäkään ihmisoikeusrikkomusta ei tule hyväksyä. Työmarkkinat on myös vapautettava, jotta maahanmuuttajat eivät syrjäytyisi.

Maassa maan tavalla?

Pitääkö maassa olla maan tavalla? Ei tietenkään, enhän minäkään ole, minä pidän monia meikäläisiä tapoja hyvinä ja toisia huonoina – niin varmaan Halla-Ahokin.

Maassa pitää noudattaa maan lakeja, ja ihmisoikeudet tulee kirjata lakiin. Siten pitää olla raiskaamatta, häpeämurhaamatta jne. Myös supisuomalaisten pitää, mehän tällaisistakin rikoksista useimmat teemme.

Halla-Ahon blogi (sen ”Medianurkka” vastaa viestinten kritiikkiin)
VS: Maahanmuuttajien rikollisuus – pisara meressä
VS: Työttömiksi hinnoitellut maahanmuuttajat mellakoivat Ranskassa
Soininvaara: Halla-aho ja vihreitä äänestäneiden raiskaaminen
Soinivaara: Ulkomaalaispolitiikka: mihin ulkomaista työvoimaa tarvitaan (1)
Soininvaara: Ulkomaalaispolitiikasta, johdanto

VS: Eurovaalien tilanne ja tulosennuste (10.5.2009)
VS: Facebook-ryhmän mukaan Muhammed oli pedofiili
VS: Suomen konservatiivit ja Suomen vapauspuolue
VS: Kunnallisvaalit 26.10.2008

2 kommenttia artikkeliin ”Jussi Halla-aho

  1. ”… mehän tällaisistakin rikoksista useimmat teemme.”

    Väittämä perustunee HS:n tai muun vasurilehdistön uutisointiin. Uskottavaa rikostilastodataa aiheesta ei julkaista, jos se koetaan poliittisesti arkaluontoiseksi. EU:n alueella on määrätty paljon sensuurilakeja tai ainakin sovittu sensuuripoltiikasta. Etnisten ryhmien rikostilastot ovat tällainen sokea piste. Esim. ainakaan Ranskassa ei saa tilastoida rikoksentekijän etnistä taustaa.

    Jos kirkasotsaisen liberaali politiikka johtaa epäliberaaleihin tuloksiin niin se on epäliberaalia. Liberalismi ei ole ideologia vaan joukko poliittisia teorioita. Koska liberalismi vastustaa totalitarismia, niin se ei voi tarjota ratkaisuksi totalitarismin korvaamista toisella.

    -R-

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s