Konservatiivia inhottaa herkästi

Asioita inhoavat, ärsyyntyvät, pelokkaat, hätkähtelevät ja norminmukaisiin havaintoihin ylitaipuvaiset ihmiset vastustavat abortteja ja homoja jne., kertoo Tiede-lehti. Jenkkitutkimus yritti osoittaa vastakkaistyyppiset ihmiset jenkkiliberaaleiksi mutta epäonnistui, kun ammattiliittonäkemyksistä ja verokannoista ei löytynytkään samanlaista ilmiötä. He ovat vain arvoliberaaleja.

Älykäs ihminen vastustaa moraalista sensuuria ja kuolemanrangaistusta, kannattaa seksuaalista tasa-arvoa, on uskontovapaa, on kiinnostunut ympäristöasioista ja on kasvissyöjä – tätä kaikkea useammin kuin keskivertoihminen, kertoi FT Markus Jokela Darwin-symposiossa 14. – 16.11.2008.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s