Pankki haastoi itsensä oikeuteen

Täyttääkseen lain vaatimukset Wells Fargo Bank haastoi itsensä oikeuteen. Välttääkseen intressiristiriidat se palkkasi itselleen eri juristin kuin itselleen. Vastineessaan pankki kielsi kaikki esittämänsä syytökset. Samalla pankki haastoi oikeuteen myös muut toissijaisen vakuuden haltijat; ensisijainen vakuuden haltija on pankki itse yksin. Oikeuden päätöksen jälkeen omaisuutta on helpompi myydä eteenpäin, kun oikeudelliset riskit on eliminoitu. Ainakin neljä muuta itsehaastetta tunnetaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s