Johan Bäckmanin parhaita

Bäckman ”ei” ole kommunisti vaan ”antifasisti”. ”Vladimir Putinin käynnistämään Euraasian Unioniin liittyminen voisi merkitä Suomelle uutta kehitysaskelta.” ”Sharia-oikeus pitäisi laillistaa koko EU:n alueella.” ”Saamme kiittää taistolaisia suuresta osasta sitä korkeatasoista tiedettä, taidetta ja kulttuuria josta tänään nautimme. Se liike on parasta mitä Suomen historiassa on tapahtunut.”

 • ”Miksi natsit tuhosivat juutalaisia? – Koska he nauttivat siitä. Miksi suomalaiset ryöstävät venäläisiltä naisilta lapsia ja kiduttavat näitä sitten keskitysleireissä? – Koska he pitävät siitä.”
 • ”ainakin 60 prosenttia suomesta vallitsevasta pahuudesta katoaisi, jos Helsingin Sanomat lakkaisi olemasta.”
 • ”Väinö Linna varasti meiltä moraalin ja on siksi yhdeksäs sotarikollinen. Hänetkin olisi pitänyt sulkea Katajanokalle!”
 • ”Perhevastaisen propagandan peruslementti on homomyönteinen propaganda. Luterilaisen kirkon tärkein poliittinen kysymys tänään on lupa saada avioitua riippumatta toisen osapuolen sukupuolesta. Luterilainen kirkko käyttää sortavia menetelmiä niitä pappeja vastaan, jotka vastustavat naispappeutta. Heitä erotetaan ja rangaistaan. ”
 • ”Jos Suomi liittyy Natoon, todennäköisesti meilläkin SS-miehet ja muut natsit lähtevät kaduille marssimaan, etunenässä varmaankin Penttilä itse.”
 • ”ns. ”Stalinin terrorista”, jossa tutkimusten mukaan kuoli noin yhdeksän tuhatta ihmistä” (oikeasti kymmeniä miljoonia, ja jo Lenin oli samanlainen teloituttaja)
 • ”Stubb jatkaa virassaan, vaikka hänellä ei ole mitään luottamusta. Ei Suomen kansan, eikä varsinkaan Venäjän kansan.”

  Lisätietoja:
  Johan Bäckman (Liberalismi.net)
  Johan Bäckman (Wikiquote)

 • Vastaa

  Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

  WordPress.com-logo

  Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

  Twitter-kuva

  Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

  Facebook-kuva

  Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

  Muodostetaan yhteyttä palveluun %s