Uusnatsi Pekka Siitoin: kapitalistit tiukempaan kontrolliin, massit massoille

Pekka Siitoin (1944-2003) oli 1970 – 2000-lukujen kuuluisin suomalainen uusnatsi, ”Suomen valtakunnanjohtaja”. Hitlerin tavoin Siitoin halusi alistaa suurkapitalistit entistä tiukemman kontrollin alle ja lopettaa byrokratian. Kaikille piti taata työ, asunto, koulutus, ilmainen terveydenhoito ja yli 700 euron perustulo. Valtion ja kuntien palveluja piti kehittää ”joka suhteessa”.

Tämä oli hyvinkin Hitlerin ja Mussolinin sosiaalipolitiikan kaltaista. Ruotsin hyvinvointivaltion isä, taloustieteilijä-poliitikko Gunnar Myrdal (sd) ihailikin avoimesti natseja ja Hitleriä 1930-luvulla ja kehitti pohjoismaisen hyvinvointivaltion mallin natsismia ja fasismia mukaillen.

Pekka Siitoin (1944 – 2003) kannatti myös suomalaiskansallista kulttuuria ja vastusti siirtolaisten ja pakolaisten ”järjestelmällistä maahantuontia”. Hänellä oli parhaimmillaan kymmenien uusnatsien järjestö, ”Suomen NSDAP”, mm. nimellä KDP.

”Hitler oli oikeassa”

”Hitler oli oikeassa -sivulla on Pekan tykitystä aiheesta:” ”Hän oli oikeassa, kun hän vastusti sairasta materialismia, niin kommunismissa kuin kapitalismissakin.” ”Hän oli oikeassa, kun hän antoi nälkäiselle ja nöyryytetylle kansalle työtä ja leipää ja nosti ylös.”

Siitoin itsestään

Wikipedia: ”Syyskuussa 1985 Siitoin pyysi [natsipuolueensa] KDP:n kunniajäseneksi Pentti Linkolaa.” ”Siitoin Filmi Oy kustansi okkultistista, ufologista ja poliittista kirjallisuutta, josta Siitoin itse on kirjoittanut suurimman osan.” ”Pekka Siitoin opiskeli myös Suomen Teatterikoulussa.”

Siitoinin itse antamat henkilötiedot:
… Leader of NSDAP since 1976 (in Finland KDP)…
Engaged ca 50 times
Divorsed 1979
800 different womens involved.
Written 14 books about Politics and Black Magic
Spent around 3.5 years total in Prison, mainly for political reasons. …
Hobbies Chasing ‘girls’ Vodka Skeet Guns
E-mail: valtakunnanjohtaja@yahoo.com

Lisätietoja
Pekka Siitoin
Kansallissosialismi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s