Naisen orgasmi on 40 miehen orgasmia

Naisen orgasmi on 4 kertaa pidempi, 10 kertaa voimakkaampi ja 0,7 kertaa niin yleinen kuin miehen. Nainen saa 29 niin paljon nautintoa kuin mies: 0,72 kertaa niin usein mutta 40 kertaa enemmän nautintoa kerralla. Miehen orgasmi on 0,02 orgasmia – tai 0,03 orgasmia, jos yleisyyskin lasketaan.

Miehen orgasmi on keskimäärin 3-10 sekuntia, naisen 20 sekuntia. Tyypillisesti naisen orgasmi kestää 3-5 kertaa pidempään kuin miehen.

Kymmenkertainen voimakkuus on Japanin perhesuunnittelujärjestön johtajan, gynekologian tohtori Kunio Kitamuran ja Ryuichi Kanekon kanta. Orgasmista mitatut aivojen theta-aallot ovat naisille kymmenen kertaa voimakkaammat. Tästä kaksikko päättelee nautinnon kymmenen kertaa voimakkaammaksi. Tämä ei suinkaan ole kiistaton todiste siitä, että naisen orgasmi olisi keskimäärin juuri kymmenen kertaa voimakkaampi kuin miehen, koska mittaustapoja on useita. Sitä kuitenkin yleisestikin pidetään paljon voimakkaampana. Jo muinaiset kreikkalaiset sanoivat naisen nautintoa 9 tai 10 kertaa voimakkaammaksi.

Australialaistutkimuksen mukaan 69 % naisista ja 95 % miehistä on saanut orgasmin edellisessä heteroseksikohtaamisessaan. Naisten saanti olisi 72 % miesten saannista tällä mittarilla. Toisaalta laboratorio-oloissa naiselta on mitattu 134 orgasmia tunnissa, mieheltä vain 16. Kumpikin on sukupuolelleen ennätyslukema. Ainakin ääripäässä nainen siis saa orgasmeja 8,4 kertaa niin tiheästi kuin mies. Näin nainen saisi orgasmeista 242 kertaa niin paljon nautintoa kuin mies. Ehkä 40 tai 29 on silti parempi arvio.

Naisen nautinto orgasmista on moninkertainen, mutta miehen tarve seksiin on kyselytutkimuksissa suurempi. Ehkä puute haittaa miehiä enemmän.

 

4 kommenttia artikkeliin ”Naisen orgasmi on 40 miehen orgasmia

 1. Vasemmisto tietysti säätää jo lakia pakollisesta orgasmiluvasta, jonka nainen saa aina tuotettuaan 40 orgasmia miehille, ja kutsuu sitä tasa-arvoksi.

  Tykkää

 2. Enpä nyt ihan tiedä, että pitäisikö uskoa tuota tutkimusta. Itse ainakin voin miehenä sanoa, että en edes haluaisi voimakkaampaa orgasmia. Se ei enää tuntuisi hyvältä. Pidempään kestävä orgasmi voisi olla kyllä kiva.

  Jos nainen saisi orgasmista 40 kertaisesti nautintoa, niin luulisi, ettei naiset sitten mitään muuta tekisikään kuin harrataisi seksiä tai käyttäisi vibraattoria.

  Tykkää

 3. Yleensä mitä tulee tuohon, että naisen orgasmia on pidetty voimakkaampana, niin se on ainakin miesten fantasiaa. Se ei tietenkään tarkota etteikö voisi pitää myös oikeasti paikkansa.

  Tykkää

 4. Naisten ja miesten orgasmien määrä on vähentynyt viime vuosikymmeninä. Jos edes toisia niistä on helppo lisätä, lisättäköön, kumpia vain, suostuvaisten aikuisten kesken. En jaa tuota ”vasemmiston” käsitystä tasa-arvosta, vaan parit ja ryhmät saavat sopia haluamallaan tavalla.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s