Asunto tarjolla nätille tytölle

Kaveri viittasi juuri ilmoitukseen, jossa luvattiin kohtuulliseen hintaan hyvää kämppää vuokralle nätille tytölle, viikottaista työpanosta vastaan. Yksityiskohdista haluttiin sopia yksityisesti. Tuolla nimenomaisella kanavalla seksuaaliset valtasuhteet toimivat ehkä hieman toisella tavalla kuin yleensä, joten tuo oli luonnollisesti lähinnä sosiaalinen vitsi.

Yleensä tällainen ilmoitus kuitenkin on suoranaista sakkolihasyöttiä perusvasemmistofeministille. Siitä tulee ihan suoraan mieleen Aivan Kamalia Juttuja mitä Paha Vuokranantaja tekee Väkisin Pikkutytöille. Lähes Lapsille. Se on aivan suora todiste siitä kuinka hävyttömästi patriarkaalinen sukupuolijärjestelmä voikaan taas alistaa nuoria, voimattomia naisia. Täydellisen kohtuutonta toimintaa, josta törkysetä pitäisi panna suoraan syytteeseen. Ei ehkä riistää siltä sen munia, kun semmoinen on ehkä poliittisesti epäkorrektia ja liian oikeistolaista, mutta jotain tommoiselle sairaudelle kyllä pitäisi tehdä, heti-nyt.

Ehkä Parantaa Voimallisesti. Silleen Ajan Kanssa, kun törkysetä on niin selvästi Sairas. Vuosi vankilassa on selvästi oikeistolaista pahaa, mutta ehkä ei-rajoitettu määrä vuosia pakkohoidossa auttaisi sitä niin että se itsekin lopulta olisi tyytyväinen lopputulokseen? Varsinkin kun kyseessä on selvästi varsin paha hyväksikäyttö — *yksikään* niistä hyväksikäytön uhreista ei ilmoittanut siitä! Toi on aivan selvä merkki siitä että ne pelkää *erityisen* paljon patriarkaatin kostoa. Ehkä oikeuskansleri tai joku julkisen sanan neuvosto voisi auttaa meitä rohkeita edelläkävijöitä auttamaan sitä uhria sen puolesta?

Tuo kaikki on tavallista, arkipäiväistä, ja täysin vedenpitävää nykypoliittista logiikkaa. Paitsi että naissukupuoli ei itse asiassa nykyään tilastotiedon mukaan ole juurikaan sorrettua, poliittisesti. Meillä nykyään vallitsee varsin laaja sukupuolinen tasa-arvo. Silloin tasa-arvoa kannattavan tulisi aivan tosissaan miettiä, mihin se johtaa jos edelleen kuvitellaan että tuommoiset yksityiset sopimukset jotenkin loukkaisivat tasa-arvoa. Eihän kummallakaan sopimusosapuolella ole mitään pakkoa suostua sopimukseen. Jolloin tuota sopimusta ei solmita jollei se hyödytä kumpaakin osapuolta samaan aikaan.

Tuo mahdollisuus on olemassa nimenomaan ja vain ainoastaan aiemman tasa-arvotyön ansiosta! Eli eikö tasa-arvon kannattajan kannattaisi juurikin juhlia tällaisia hassuja sopimuksia, kun se että niitä ylipäänsä tehdään avoimesti nykyään, on myös merkki siitä että tasa-arvotyö on tuottanut tuloksia?

Mitä minä omista piireistäni tiedän, niissä on monia paljon minua törkeämpiä naisia nykyään. Se on se tasa-arvon lopputulos. Mielestäni aika onnellinen niin miehille kuin naisillekin, samaan aikaan. Nykyään tosiaan on mahdollista solmia noinkin törkeitä sopimuksia ilman pelkoa siitä että kukaan olisi pakotettu tekemään niin. Naisaate on ollut mahdollistamassa tuota, ja tuon tasa-arvoistamisen tähden kannatan sitä itsekin; luen itseni täysin mitoin ensimmäisen aallon feministiksi.

Vaan heti kun mennään toiseen tai jopa kolmanteen aaltoon, alan epäillä kuinkahan täysin tuo aate sittenkään esimerkiksi kunnioitti hassujen naisten yksilönvapautta ja sopimusoikeutta. Yhtäkkiä alkaa pelottaa että olisikohan meilläkin päin tapahtumassa se sama ikävä liike joka vaikkapa jenkkilässä, eli siis naisasialiikkeen uudelleenmäärittely, joka lähtee sen itsesäilytyksestä. Silloin tuo liike vähän liiankin helposti sanoutuu irti siitä täydestä emansipaatiosta jonka se on itse saanut aiemmin aikaan, ja hakee poliittista yhteisrintamaa konservatiivisista naisista. Vastaavaa kehitystähän on jo mitattukin, niin nuorien miesten kuin naistenkin taholta, monessa eri suhteessa.

Itse kapinoin moista vastaan. Haluan pitää mun loistavat hippipervokaverini sukupuolesta riippumatta. Enkä tosiaankaan halua että tämmöinen uudessa puvussa esiintyvä konsu häiritsee mun piirejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s