Radikaalivihreä ”Vihreä puolue” haluaa kaikenlaista väkivaltaa ja köyhtymistä sekä lakkauttaa kapitalismin ja ihmisoikeudet

Uusi, marxilais-linkolalais-joogalentäjähenkinen ”Vihreä puolue” tuli tänään 11.11.2009 julkisuuteen. Sen ohjelman mukaan kaikki väkivalta ja terrori vihreyden puolesta on hyvästä ja ihmisoikeudet ja kapitalismi on lakkautettava, maailma voi muuten tuhoutua. ”Maapallo koostuu seitsemästä kehästä joita ovat: Maa, vesi, ilma, tuli, elämä, jää ja mieli” ja on elävä Gaia-jumalatar.

Puolueen ”tiedottaja” Ville Rantanen sanoo, että puolueessa on parikymmentä muutakin ihmistä mukana. Rantasella on taustaa Sosialistiliitossa (ex-Kommunistinuoret) ja Kommunistisessa nuorisoliitossa. Puolueen tavoitteita ovat energiankulutuksen pudottaminen 10 – 20 %:iin sekä kapitalismista ja talouskasvusta luopuminen ja puolue hyväksyy kaikenlaisen väkivallan.

Esoteerista huuhaata

Puolue hyväksyy kaikki vihreät muodot, jotka ovat ”alisteisia syväekologiselle ekosentristiselle holismille”. Holismilla viitataan mm. uskomukseen maailmasta elävänä Gaia-jumalattarena, jonka osia me kaikki olemme.

”Tuli “aamutähtemme” (Thoreau) läheisiin kiintotähtemme joka ylläpitää energiallaan (eksergiallaan) elämää rakkaalla pallollamme. – – olemme huumaantuneet tekniikan, tuon teknologian ideologian ilkeän käärmeenmunan myrkyttäminä. – –

Marxilaisia sosialisteja ja kettutyttöjä

”Maailman yllä leijuu aave, vihreän vallankumouksen aave.”, Olemme ”ekososialisteja”, ”ekobolshevikkeja”, ”ekosyndikalisteja” jne.

Kaikki sota ja terrori on oikeutettua, jos se tavoittelee vihreyttä

”Toisissa tilanteissa toiset keinot varmastikin paremmin kuin toiset järjestelmän horjuttamiseksi, mutta se ei tee mistään toiminnan muodosta tuomittavaa. Yrjö Hailaa lainaten: ”Kaikenlaiset kapinat tätä pönäkkää typeryyttä vastaan ovat oikeutettuja. Kaikenlaiset kapinat eivät tosin ole järkeviä. – – 12 Olemme linkolalaisia ja paloheimolaisia, olemme primitivistejä ja kommunalisteja sekä sosiaaliekologeja. Me olemme ekobolshevikkeja ja ekoanarkisteja, ekokonservatiivivallankumouksellisia ja ekososialisteja. Olemme ekofeministejä, ekouskonnollisia, ekonihilistejä, ekohumanisteja, ekosyndikalisteja, survivalisteja ja eläinoikeustaistelijoita. ”

Vallankumouskoulutuksessa opetuslapsille aivopestään ”filosofian, poliittisten teorioiden, talouden, sosiologian ja (aate)historian sekä biologian – – : suoran toiminnan koulutus (kaikkine muotoineen – – , esiintymiskoulutus, kirjallisen ilmaisun koulutus, survivalistinen koulutus ja niin edelleen.” Sitten ”Soluttautumisella, ”jesuiittastrategialla”, tarkoitamme salaliittolaishenkistä toimintaa, organisaatioon tai instanssiin (armeija, poliisi, ministeriöt, tiehallinto, suuryritys, puolue…)”, ja terroria harjoitetaan ”autonomisten solujen” kautta.

Huomattakoon, että eläinoikeustaistelijoiden raamatun ”Oikeutta eläimille” (Animal Liberation) kirjoittanut arvostettu utilitaristifilosofi Peter Singer on avoimen yhteiskunnan kannattaja, siis tuollaisen bolshevismin ja väkivallan vastustaja.

Samanhenkiset järjestöt:

Mm. Earth Liberation Front (ELF), Greenpeace, Maan Ystävät, Eläinten vapautusrintama (ALF/EVR), Oikeutta eläimille, Animal Rights Militia, Bougainvillen vallankumouksellinen armeija (BRA), Dark Harvest Commando, Vaihtoehtoliike Itu, Ekologinen puolue, LLP (Luonnonlain puolue eli joogalentäjät, joka oli erään ryhmittymän rahantekoväline).

”Heidän jalanjäljissään ja heidän rinnallaan tulemme mekin taistelemaan paremman maailman puolesta.”

”Ensisijaisina liittolaisina on pidettävä kaikkia niitä vallankumouksellisia tahoja (muun muassa syväekologit, anarkistit, kommunistit, kommunalistit, ekososialistit, survivalistit, primitivistit, konservatiivivallankumoukselliset, ekofasistit ja niin edelleen)”

Tämä on ollut Neuvostoliiton strategia alusta asti: kaikki antiliberaalit, ihmisoikeusvihamieliset tahot on saatava liittymään yhteen kapitalismia vastaan ja ihmisoikeusepätietoisetkin on houkuteltava mukaan, erimielisyydet on häivytettävä maton alle jne. SKDL sekä myöhempi vihreiden kosiskelu ovat olleet osa tätä, samoin ”Maailman sosiaalifoorumi” ym. liberalisminvastaiset ja kapitalisminvastaiset yhteenliittymät, joskin nykyään vailla keskitettyä kulissiohjausta – stalinistien perilliset osaavat yhä oppi-isiensä temput ja ohjailevat nuorempia entistä autonomisemmin.

”Vihreä liitto ei ole vihreä”

”Vihreät” -nimellä tunnettu puolue on oikealta nimeltään ”Vihreä liitto r.p.”. Siksi PRH pitänee nimeä ”Vihreä puolue” harhaanjohtavan lähelle osuvana ja jättää sen rekisteröimättä, ellei sitä muuteta.

Ensikommenttien mukaan uuden puolueen syntyä pidetään siitä hyvänä, että se vähentänee vihreiden sekoittamista tällaisiin linkolalaisiin totalitaristeihin tai paloheimolaisiin puolitotalitaristeihin, ja muutenkin osa avoimen yhteiskunnan vihollisista toivottavasti siirtyisi pois vihreistä näin selkiyttäen puolueen valtavirran profiilia.

”- – ’vihreä liike’ on myynyt aatteensa- – On kuin Koijärveä ei olisi koskaan ollutkaan. Jos Linkola olisi kuollut, hän kääntyisi haudassaan.” Itse asiassa Vihreässä liitossa Koijärven aktiivit ovat yhä keskeisessä roolissa toisin kuin Linkola ikinä. Jo 90-luvulla Koijärven keskeinen veteraani Soininvaara sanoi vihreiden olevan liberalismin eikä suinkaan totalitaristis-sosialistisen Rousseaun perillinen. Linkola on aatteeltaan lähellä Rousseauta ja samoin illiberaali. Vihreät ovat uusvihreiden mielestä ”markkinauskoisen liberalismin kalvama”, toisten mielestä punaisia, objektiivisemmin ehkä maltillisen vihreitä vasemmistopuoliliberaaleja (Soininvaara mukaanlukien), vaikka niin sekalaiselle joukkiolle onkin vaikea antaa tarkkaa kuvausta, mukana on väkeä liberaaleista punavihreisiin ja uusvihreiden hengenheimolaisiin, viimeksi mainitut kuitenkin pienenä vähemmistönä. ”- – hautalat, tynkkyset, cronbergit ja sinnemäet, nuo juudaat ja efialteet… ”

Muutkin tuomitaan: ”ihminen joka on kasvissyöjä, muttei pyri lihateollisen järjestelmän murskaamiseen on kurjempi turjake kuin lihaa syövä”

Ihmisoikeudet lakkautetaan

”Oikeuden pohjaksi on liberalistisen antroposentrismin sijaan tultava ekosentrismi ja syväekologia. – – suurempi kokonaisuus asettuu pienemmän edelle. Esimerkkinä voisimme pitää yksilö < populaatio < laji tai yksilö < ekosysteemi", siis ihmisoikeudet ja eläintenkin oikeudet lakkautetaan ja tilalle tulee totalitaristinen komentopolitiikka: "asiat on punnittava kokonaisuuden kannalta", oikeudet korvataan tarpeilla ja niistäkään yksilöt eivät saa itse päättää. Taloudessa kapitalismi ja omistusoikeudet siis lakkautetaan, tilalle tarvittaessa "vihreä NEP" ja ainakin kulutustason jyrkkä lasku.

Uskonnonvapaus koskee niitä uskontoja, jotka edesauttavat syväekologisia tavoitteita (tosin ilman omistusoikeutta ja muita ihmisoikeuksia niidenkään uskontojen harjoittajat eivät ole minkäänlaisessa suojassa mielivallalta), myös niitä, joissa ihminen on ylimyslaji. Animismi ja panteismi ovat kunniassa.

Rousseaulaisittain uskotaan, että kansan tahto löytää kyllä oikeat päätökset, kunhan kansaa sensuroidaan ja aivopestään riittävästi. Ihmisoikeuksien vastustaminen pohjustetaan viittaamalla Henry David Thoreauhun, vaikka tämä individualistinen anarkisti oli niiden puolustaja.

Kaikki väkivalta käy, koska ”- – pahimmassa tapauksessa johtaa Venuksen kaltaiseen kasvihuoneilmiöön ja lämpötiloihin joissa lyijykin sulaa”.

”Vihreästä puolueesta” ei ilmeisesti ole tarkoituskaan tulla puoluepoliittista toimijaa vaan Suomen anarkistiliiton kaltainen mediatemppu (joka onnistui tähänkin lehteen tunkeutumaan) ja terrorin kasvualusta. Merkittävää terrorismia tuskin siitäkään syntyy, edelleen kannattaa olla paljon enemmän huolissaan omasta ruokavaliostaan ja suojatiekäyttäytymisestään kuin näistä tappamisen oikeuttajista.

https://secure.wikileaks.org/wiki/Vihre%C3%A4n_puolueen_ohjelma
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Radikaalivihre%C3%83%C2%A4t+tekev%C3%83%C2%A4t+irtioton+perustamalla+uuden+puolueen/1135250651037
http://www.vihrealanka.fi/uutiset/uusi-ymp%C3%A4rist%C3%B6puolue-haastaa-vihre%C3%A4t
http://www.vihrealanka.fi/uutiset/t%C3%A4ss%C3%A4-on-uuden-ymp%C3%A4rist%C3%B6puolueen-ohjelma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s